Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamer tegen geluid isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamer tegen geluid isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamer tegen geluid isoleren

Kamer tegen geluid isoleren

Ik ga eind maart verhuizen naar een woning in Amsterdam Noord. Ik ben zelf beroepsmusicus (cellist) en wil graag een kamer op onze woning isoleren. Het gaat over een kamer van ongeveer 8m2. Met een schuin dak. Ik wil graag de hele kamer isoleren, kan ik een offerte met de kosten hiervan krijgen?

Muziekkamer isoleren

Ik wil een kamer op de eerste verdieping in woonhuis laten isoleren om muziek te maken (blaasinstrument), zonder dat de buren er last van hebben. Geluid hoeft niet naar 0, maar de helft demping zou fijn zijn. Kamer is ongeveer 8 m2 vloeroppervlak. Er is 1 wand met de buren en er zit een raam in de kamer. Het huis komt uit 2000 (betonnen muren).

Woning van geluidsisolatie voorzien

Ik wil graag geluidisolatie aan laten brengen op de muren en op de zolder. We wonen in een rijtjeshuis, we horen de buren. Het gaat om 1 zijde van de woning, beneden valt het heel erg mee, boven hebben we er wel last van. Het zijn woningen van eind jaren '40. De kamer zal 8 meter lang zijn en 2.40 meter hoog ongeveer. De zolder heeft een schuin dak. Het zal dus gaan om minimaal 60 m2 wand. Graag zou ik willen dat u langskomt om het geluid te ervaren en samen met mij een oplossing te bedenken.

Geluidsisolatie aanbrengen in een muziekkamer

Voor onze nog op te leveren nieuwbouwwoning (2-onder-1 kap) overwegen we 1 kamer in te richten als muziekkamer. In de kamer zal onder meer een elektrisch drumstel, piano en een gitaarversterker komen te staan. Graag willen we de kosten weten van het tegen geluid isoleren van deze kamer. Op de tekening in de bijlage gaat het om 'Slaapkamer 4'. De kamer is 2.60 x 4.75 meter. Deze bevindt zich op de eerste etage en grenst niet aan de buren. Het is een uitbouw met een schuin puntdak. Het dakraam zal geïsoleerd opgeleverd worden. Op 8 maart leveren ze het huis op.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil graag iets aan geluidsoverlast van de buren laten doen. De woonkamer grenst geheel aan de buren en 2 slaapkamers. De wand in de woonkamer is circa 20 m2 en boven hetzelfde maar verdeeld over twee kamer. Vooral het geluid van hun muziek hoor ik.

Zoldervloer isoleren vanwege geluid

Onze zoldervloer is heel erg gehorig. Het is een dikke vloer zonder geluidsisolatie. Wij willen daar nu een (slaap)kamer maken ivm gezinsuitbreiding maar daarvoor moet hij echt goed geïsoleerd zijn omdat wij allemaal lichte slapers zijn. Zwevende vloer op opvullen? Ik weet het niet en heb even goed advies nodig over de impact en de kosten. Het is een spoedklus want in de week van 5 september wil de aannemer met de rest beginnen.

Slaapkamer isoleren

Mijn moeder heeft last van lawaai in de slaapkamer van de onderburen in haar appartement (bouwjaar 1968). De kamer is ongeveer 20 m2 groot, met tapijt op de vloer en daar onder beton. Dit zal geïsoleerd moeten worden voor geluid. Betreft een appartement op zeven hoog. Graag advies en een offerte.

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik wil mijn slaapkamer laten isoleren tegen geluid, zodat ik hier kan repeteren (drums, gitaar & bas) zonder dat de buren naast mij hier al te veel last van hebben. De kamer is rond de 7 x 5 meter.

Kamer geluiddicht maken

We willen een ruimte op kantoor van ongeveer 15 m2, (afmeting 5.50 bij 2.70 meter) geluiddicht laten maken. Het gaat dan om isolatie tussen de kantoren onderling, niet om geluid van buitenaf. Op het kantoor staan nu systeemwandjes. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Kamer isoleren tegen geluid

Ik heb een kamer van 4.50 meter bij 2.40 meter. Graag wil ik weten of uw bedrijf mij kan helpen mijn kamer te isoleren. Ik zou minder overlast willen maken voor mijn buren. Ik wil daarvoor de prijs weten van de werkzaamheden en daarvoor een offerte willen.