Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaren 30 woning isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaren 30 woning isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaren 30 woning isoleren

Adviseren en realiseren van plafond isolatie

Wij wonen in een jaren 30 woning met bg en 1e etage. Boven ons zijn nog een 2e en 3e etage van een andere eigenaar. Hun woonkamervloer ligt boven onze slaapkamer. Hun vloer is van hout, wat daaronder ligt weten wij/zij niet, maar wij denken dat het hun constructie vloer is die los ligt, wij kunnen niet slapen/worden wakker van geklapper, gekraak en gepiep. Dit zouden we aanpakken met de vorige eigenaar, maar die is plots verhuisd. Sinds er nieuwe mensen wonen horen we hun ook over de gehele etage lopen, naast die losse vloerdelen, en het dreunt soms 2 etages lager door tot in onze woonkamer (dit lijkt meer ‘gedrag’ want voorheen hoorde we dit veel minder bij de vorige eigenaar). De nieuwe eigenaren verhuren het en willen ‘de mooie vloer’ niet openmaken. Het geluidsoverlast maakt dat wij hier niet meer willen wonen, wij worden er ‘gek’ van en onze dochter van 4 maanden wordt er vaak wakker van. Wij willen graag weten of en zo ja hoe we ons plafond kunnen aanpakken zodat in ieder geval het geklepper ed ons niet wakker houdt/maakt (Tav het loopgedreun vragen we opnieuw of zij zachter kunnen lopen want we denken dat dit in een jaren 30 woning niet te verhelpen is met isolatie). Is het mogelijk dit probleem op te lossen door het plafond bij ons aan te pakken? Of moet het bij de buren open gemaakt worden?

Woning isoleren

Jaren 30 huis 1931 met goede fundering houten vloer en rieten plafond (gaat er uit) oppervlakte plafond/vloer 65 m2. Graag wil ik een plafond vervangen, nu riet en zwevend hangen aan de balk laag. Buren lopen boven op deze zelfde balk laag. Geluid isolatie en voorkomen van scheuren in het plafond is iets waar we in geadviseerd willen worden. en vraag 2 we willen onder kant van een houten vloer (in de kruipruimte) isoleren zodat we de vloerverwarming (droogopbouw )efficiënt kunnen benutten en hoge isolatie waarden halen.

Het isoleren van een houten vloer/plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Graag wil ik akoestische isolatie van het plafond 1e verdieping/ vloer van de zolder. De zolder heeft een houten vloer op balken en daaronder is een houten plafond ( plafond van de eerste verdieping) van een jaren 30 huis. Zelf dacht ik daarom aan de optie van gespoten glaswol voor akoestische isolatie. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn. (Daarnaast moet er ook nog een stukje begane grond vloer geïsoleerd worden. Dit kan evt gecombineerd worden met deze klus). Het gaat ongeveer om 45 m2.

Plafondisolatie in een jaren '30 woning

Ik wil graag mijn plafond laten isoleren om geluidsoverlast te verminderen. Het zijn voornamelijk dreunende voetstappen en rommelende geluiden bij bijvoorbeeld de schoonmaak ronde van de buren. Graag zou ik voor het einde van het jaar de offerte binnen hebben en goedkeuren zodat het snel kan worden afgehandeld. Het gaat om +- 50 m2. Het plafond is origineel dus vrij oud. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Plafond isoleren en stucen

Het zijn 2 kamers met houten plafonds in een jaren 30 huis . We willen geluidsisolatie en gipsplaten op het plafond . Daarna ook graag stucen, gaat om 40 m2.

Plafond isoleren tegen geluidoverlast

Ik wil mijn plafond laten isoleren met cellulose vlokken (of iets dergelijks). Ik heb een appartement van 60 m2 op de eerste verdieping van een jaren ‘30 woning. Mogelijk dat ik alles wil laten isoleren, maar mogelijk ook niet. Dit is prijs afhankelijk. Plafond is netjes afgewerkt en heeft inbouwspots en is een klein stukje verlaagd. Ik weet niet of er isolatie achter zit. Het plafond wil ik intact houden. Het doel is vooral geluid van de bovenburen verminderen, zonder slopen van het huidige plafond.

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen in zolderruimte

In mijn huidige huis zou ik graag wat meer aan isolatie willen doen. Mijn huis is gebouwd in de jaren 50 en hierdoor merk je dat het boven erg koud is. Nu kwam ik op internet het isofloc tegen, een snelle lichtgewicht manier van isoleren. Er is boven mijn slaapkamers namelijk een zolder aanwezig alleen het is een ruimte die niet te gebruiken is. Het zijn plafondplaten aan wat dunne balken. Eventueel heb ik foto's van de huidige situatie. En er is mogelijkheid om van de buitenkant me dak op te gaan. Het gaat om gemiddeld 30 m2. Wat wel belangrijk is dat de zolder geen mogelijkheid heeft tot sta functie. Het is echt alleen een plafond. Is het mogelijk om samen te kijken naar isolatie mogelijkheden en deze optie van isoleren een offerte voor uit te brengen?

Het geluidsdicht isoleren van plafonds op de eerste verdieping

Het gaat om een jaren 30 woning, met houten constructie. Bij het huidige plafond hoor je wanneer er boven iemand loopt diverse kraakgeluiden. dit zou ik willen verhelpen. Het is een oppervlakte van 75m2.

Hellend dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het betreft een woning uit de jaren 30 met een Franse kap. Van binnen is het met gipsplaten bekleed, maar ik weet niet of het geïsoleerd is. Ik woon hier nu zelf 10 jaar. In de zomer is het bloedheet en en in de winter koud. Een CV ketel is aanwezig. Ik weet niet wat beter geschikt is voor mijn situatie, van buiten of van binnen isoleren. Ik heb geen idee of de pannen nog in goede staat zijn. De woning is een twee-onder-een-kap woning. Het huis heeft 1 verdieping. Het gaat om ongeveer 500 m2, maar ik heb het niet opgemeten. Over het soort isolatie wil ik graag advies. Ik wil wel graag in aanspraak komen voor de subsidie. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Vloer isoleren tegen geluid

Wij hebben een bovenwoning (jaren 30). De vloer is vrij gehorig voor de onderburen. We willen kijken naar isolatie tussen onze vloer en hun plafond, zodat de geluiden minder hoorbaar zijn, oftewel geluiddempend. Het gaat om 60 m2. We hebben recentelijk een pvc vloer met isolatie gelegd, maar je hoort nog best veel (bijvoorbeeld ons kind van 1 die loopt).

Partners

Partners van Casius