Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaren 30 voordeur isoleren tocht dicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaren 30 voordeur isoleren tocht dicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaren 30 voordeur isoleren tocht dicht maken

Het isoleren van de wanden en plafonds

Jaren 30 woning, 2 onder 1 kap. 1e verdieping (slaapkamers 2) Houten vloeren, veel geluid overdracht van de buren. Wand met de buren isoleren circa 8m lang 2m hoog. Eventueel ook plafond isoleren. Wij denken naar een zwevende vloer en een voorzetwand. Wij zijn opzoek naar het advies van de vakman en een prijsopgave. Het totale woonoppervlakte is 140 m².

Akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het realiseren van minder geluidsoverlast op de begane grond. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de specialist. Daarnaast zijn we ook benieuwd op wat voor een manieren wij onze woning thermisch kunnen isoleren. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat bij ons over een wand met raam aan de voorkant van ons jaren 30 huis, om de verkeersgeluiden van buiten te verminderen. Ik vind het zelf lastig inschatten of we alleen deze wand moeten doen, of dat er ook nog andere zaken nodig zijn. Het buitengeluid als we op de 1e verdieping zijn hebben we niet zoveel last van want ’s avonds en ’s nachts is het rustig op straat, maar het is vooral als we in de kamer zitten. Er is ruimte genoeg voor een extra wand, maar er zit wel een radiator, tv/internet-aansluiting, raam en stopcontact op, dat zal het wel wat ingewikkelder maken? Het glas is dubbel glas overigens. Denken jullie dat we het geluid kunnen verminderen met de voorzetwand, ook al bestaat de wand voor een groot deel uit glas? De etage is op de begane grond, en de totale wand is 4 meter breed en 2,76 meter hoog. Binnenzijde woning is voorzien van glasvezelbehang.

Plafond isolatie

Jaren 30 woning waarin geluid (stappen, muziek, stemmen) van de bovenliggende verdieping hoorbaar zijn. Stappen zorgen ook voor trillingen die vervolgens voor extra geluid zorgen doordat bijvoorbeeld oude schuifdeuren gaan ratelen. Volgens mij betreft het een houten vloer, ik weet dan niet zeker of het plafond ook van hout is. Het plafond is een aantal (6-8 cm) verlaagd (er is dus sprake van een ‘tweede’ of ‘extra’ plafond). Ik ben er zelf ook niet helemaal uit hoe je hier tussen kan komen met isolatiemateriaal maar ik hoop eigenlijk dat jullie hier wel raad mee weten. Afhankelijk van prijs e.d. zou ik alleen mijn slaapkamer willen isoleren, ofwel het gehele appartement. Oppervlakte slaapkamer pak hem beet 20-25 m2, appartement ca. 60 m2.

Slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht maken en isoleren

Graag zou ik mijn slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht willen maken. Dit zodat er geen geluidsoverlast bij de buren komt. Het betreft een appartement uit de jaren 30 met een houten fundering. De woonkamer is 28 m2, de slaapkamer 12 m2 en de hal is 10 m2. Het gaat dus om maximaal 50 m2.

Tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning

Ons jaren '30 tussenwoning met pannendak is in 2001 aan de binnenzijde geïsoleerd het tocht echter nog altijd door kieren en daardoor veel warmteverlies. Wij zijn benieuwd naar de kosten voor aanvullende isolatie. Graag advies van een vakman wat te doen. Hetzij buiten, hetzij binnen.

Dak isoleren

Jaren 30 dakbeschot, van binnen na isoleren en afwerken met AK-gips. Totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Plafondisolatie in een jaren 30 benedenwoning

Ik heb veel overlast van de bovenburen vanwege slechte isolatie in het plafond / vloer bovenburen. De hele oppervlakte is 55 m2. Ik wil het graag met cellulose op laten vullen.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik heb in mei 2020 een jaren ’30 benedenwoning gekocht die ik nu verhuur. De huurster woont er sinds enkele weken maar ervaart zeer veel geluidsoverlast van haar bovenburen. Graag zou ik willen laten onderzoeken welke geluidsbronnen de grootste overlast veroorzaken en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. De grootste overlast wordt veroorzaakt door kinderen die rondrennen op de houten vloer. Het geluid komt via het plafond in woonkamer en keuken (voeten, stemmen, lachen). Ook via de slaapkamer boven (die naast de keuken van de bovenburen ligt) komt geluid binnen. Gegevens over de woning zijn te vinden in de bijgevoegde brochure.

Plafond geluidsisolatie

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van isolatie tussen plafond en vloer, dit ivm geluidsoverlast/ contact geluid van de bovenburen. Het gaat om een jaren 30 woning met een houten vloer in Haarlem. Oppervlakte plafond is ongeveer 65m2. De hoogte tussen de ruimte weten we helaas niet. Hoeveel geluidsreductie zal dit opleveren? En wat zijn de beste opties en bijbehorende kosten? Met vriendelijke groet, Wendy

Geluids-isolatie woonkamermuur in jaren 30-tussenwoning

Isoleren van circa 21 m2. woonkamermuur in een tussenwoning uit de jaren 30. Nu veel geluidsoverlast van de buren. Piano, praten etc. De woning heeft houten vloeren en tussenmuur lijkt enkel-steens te zijn ? (Dit bleek toen de buren boven de badkamer gingen verbouwen). Graag advies van een geluids-isolatie-specialist.

Partners

Partners van Casius