Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van oude woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van oude woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van oude woning

Plafond woonkamer isoleren en netjes afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Het betreft een begaande grond woning. Wij willen ons plafond in de woonkamer thermisch isoleren, 4520 mm x 4145 mm. Het huidige plafond tussen ons en de boven bewoner betreft stro als isolatie materiaal. Dit isolatie materiaal moet worden vervangen met een efficiënte variant en een nettere afwerking. Ook hebben wij in de hoek van de woonkamer onlangs een lekkage gehad vanuit een oude standleiding die nu uit gebruik is genomen. Voor het herstel van die zijde willen we graag het in te dienen deel van de offerte als een aparte offerte ontvangen. In de ruimte bevindt zich nog een afgesloten schoorsteen en een gipsplaten hoek wegens oude standleiding waar omheen gewerkt moet worden. In de periode rond maart gaan wij ook ons elektra netwerk aan gaan passen. Ik zou graag de agenda daarop afstemmen. Gelieve eerst contact op te nemen met het eerst genoemde nummer, in het geval van telefonisch contact.

Isoleren van binnenmuren tegen geluid

Ik wil de geluidsoverlast van de buren beperken, het zijn namelijk gehorige woningen. Betreft 1 kant van de woning. Ongeveer 2 x 16 m2. Beneden en boven.

Het isoleren tegen geluid van een appartement

Het is de bedoeling dat er een zeer gehorige flat /enkel steens muur wordt geïsoleerd voor geluid. De muur 3.50 x 2.60, het plafond is ongeveer 3.20 x 3.50. Het gaat om een muur en een plafond tussen slaapkamer en badkamer toilet buren. De woning komt uit jaren 60.

Berging isoleren

We gaan een nieuwbouwwoning kopen met een berging aan huis. We willen deze berging laten isoleren (zowel warmte als geluid). Er wordt gedrumd en gitaar gespeeld, dus het is belangrijk dat geluidsisolatie goed is, we willen het buiten niet kunnen horen. De maat van de berging is 3.25 m bij 5.99 m en aan 1 kant vast aan de woning. De berging wordt door de aannemer aangepast door de standaard kanteldeur te verwijderen en aan te passen naar de gewone deur en een raam. Afhankelijk van de prijs willen we de berging direct door de aannemer laten isoleren (warmte isolatie muren en dak) of dit achteraf laten doen. We zouden daarom graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de berging voor warmte en een aparte offerte voor warmte en geluid.

Vrijstaande woning aan drukke weg isoleren

Ik woon in een vrijstaande woning uit begin jaren '90 aan een drukke doorgangsweg. Heb overlast van langs scheurende auto’s en scooters. Ik wil graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden om de muren te isoleren. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is van de muren. Ik hoop dat een vakman bij mij langskomt om de situatie te bekijken.

Woning isoleren

Jaren 30 huis 1931 met goede fundering houten vloer en rieten plafond (gaat er uit) oppervlakte plafond/vloer 65 m2. Graag wil ik een plafond vervangen, nu riet en zwevend hangen aan de balk laag. Buren lopen boven op deze zelfde balk laag. Geluid isolatie en voorkomen van scheuren in het plafond is iets waar we in geadviseerd willen worden. en vraag 2 we willen onder kant van een houten vloer (in de kruipruimte) isoleren zodat we de vloerverwarming (droogopbouw )efficiënt kunnen benutten en hoge isolatie waarden halen.

Het isoleren van een houten vloer/plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Graag wil ik akoestische isolatie van het plafond 1e verdieping/ vloer van de zolder. De zolder heeft een houten vloer op balken en daaronder is een houten plafond ( plafond van de eerste verdieping) van een jaren 30 huis. Zelf dacht ik daarom aan de optie van gespoten glaswol voor akoestische isolatie. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn. (Daarnaast moet er ook nog een stukje begane grond vloer geïsoleerd worden. Dit kan evt gecombineerd worden met deze klus). Het gaat ongeveer om 45 m2.

Zijgevel isoleren met thermisch hout

Het gaat om de zijwand van mijn hoekwoning. (De zijwand is gemaakt van hardboard rabat delen, die donkergrijs geschilderd werden en door de hitte van de laatste jaren erg geleden hebben). De bedoeling is om de gehele zijwand weer te isoleren met thermisch hout. Eventueel wil ik dat laten doen in de zomer van 2020. De woning is gebouwd in 1999. Het is eigendom. Helaas moet het thermisch hout weer geverfd worden in donkergrijs (helaas moet dat van de gemeente) De zijwand is ongeveer ruim dertig m².

Woning isoleren

Huis uit 1906. Houten vloeren. Vorig jaar zijn vlokken tussen de balken aangebracht, extra gipsplaat op het plafond onder de vloer en estrich op de houten vloer. Echter effect nog teleurstellend. Lopen op blote voeten en de bassen van de hifi zijn nog steeds goed te horen. Gaarne uw advies en expertise in deze Gaat om 42 m2

Het isoleren van een plafond / dak

Zinken dak met holle ruimte van ongeveer 15 cm holle tot gipsplaten plafond. Totaal ongeveer 80 m2. Woning is al afgewerkt. Wil liever geen boorgaten. Heb wel in alle plafonds meerdere led spotjes met diameter van ongeveer 5 cm. Kunnen deze als opening gebruiken om te vullen? De led spotjes geven warmte af aan de binnenzijde van het plafond, kan dit een probleem zijn voor cellulose isolatie?

Partners

Partners van Casius