Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van de woning

Erker isoleren

Betreft na-isoleren van het ronde erkergedeelte van jaren dertig woning. Echt maatwerk. Voorkeur voor isolatieplaten Slimvac, afkomstig van Promat. Of gelijkwaardig. Gaat om 10 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Gevel isoleren

Wil mijn vrijstaande woning uit 1935 aan de buitenkant laten isoleren. Is ongeveer 180 m2 en goed bereikbaar.

Woning isoleren

Graag ontvang ik meerdere offertes over het isoleren en afwerken (gips) van mijn huis met een R waarde rond de 3.5-4.5. - Binnengevelisolatie oppervlak: 135m2 - Grondvloer oppervlak: 76m2 waarvan 15m2 onbekend is of die te isoleren vallen = hal en wc met tegels - Dak oppervlak: 103 m2 Deze oppervlaktes zijn gebaseerd op de makelaar verstrekte plattegronden. Graag zie ik uw offertes en optioneel planning tegemoet.

Dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten

Dak isoleren. Het bestaande dak is voorzien van zachtboard beplating met daar achter ps isolatie platen. Dit willen wij vervangen voor hoogwaardige isolatie en afgewerkt met sausklaar gipsplaten. De breedte van de woning is 5,7 meter en de lengte van het dak ongeveer 3,8 meter. Daarnaast zou nog een halve meter over het gehele gedeelte geisoleerd moeten worden. Totale oppervlakte is dus 19 m2. Graag contact via de e-mail.

Woning isoleren

We hebben een bestaande gebouw met een verdieping en een zolder gekocht. We gaan het gebouw strippen en duurzaam verbouwen. Het hoofd gebouw heeft een oppervlakte van 104 m2. Er is ook een aanbouw met gevel oppervlakte van 50 m2. Voor de hoofd gebouw willen we wit steenstrips gevelbekleding als dat mogelijk is. Het aanbouw moeten we kijken of wij met hetzelfde materialen kunnen of misschien sierpleister. Graag ontvangen we snel een offerte en advies. Gaat in totaal dus om 154 m2.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Graag wil ik mijn muren laten isoleren. Betreft beneden verdieping die geheel opgeknapt gaat worden. Plafonds gaan er ook uit en kruipruimte dient ook opgevuld te worden met schuimbeton. Er komt vloer verwarming. Betreft twee onder één kap woning. Circa 7 m breed, 12 diep.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren

Ik wil onze woning graag laten isoleren. De spouwmuur is ongeveer 67 m2. Onze vloer is ongeveer 32 m2. Het betreft een twee onder een kap woning. Het isoleren van de gevel moet vanuit buiten gebeuren. Er is een kruipruimte aanwezig.

200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi

Isoleren en afstucen met crepi van alle buitengevels van een vrijstaande woning met 2 woonlagen. Woning is circa 6 meter breed en 9 meter lang. Huidige buitenafwerking van de gevels is een soort zandcement. Ik schat de te isoleren en te stucen oppervlakte tussen de 200 a 250 m2.

3 buitengevels isoleren en afwerken

Sleuteloverdracht aangekochte woning is medio december 2020. Gaat om een hoekhuis uit 1923 waar wij daarna zo snel mogelijk de buitengevels van geisoleerd willen hebben. Na aftrek van raam- en deurpartijen schat ik de te behandelen geveloppervlakte in totaal op circa 120 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie wat afgewerkt wordt met steenstrips om de "baksteen-look" te behouden.

Buitengevels isoleren en afstucen

Bestaand huis is al bewerkt met isolatie met sierpleister als afwerking, maar wil nu graag ook de aanbouw van 3,5 meter x 3,50 meter isoleren en afwerken met sierpleister. En tevens een nieuwe bijkeuken van 6 meter x 4 meter ook afwerken met isolatieplaten en afstucen. We willen de nieuwe aanbouw en de nieuwe bijkeuken laten isoleren met 100 a 120 mm isolatieplaten en afwerken met sierpleister net zo als bestaande woning. Totaal te isoleren en af te stucen buitengevel circa 30 a 35 m2

Partners

Partners van Casius