Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van de voorgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van de voorgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van de voorgevel

Isoleren van de voorgevel

Isoleren van de voorgevel. Betreft een oud huis uit 1905, enkelsteens. Voorgevel 5,68 x 3 m, zuidkant 8,31 x 3 m. Ongeveer 8 a 10 cm isolatie, 12 kan eventueel ook. Voorgevel met voordeur en groot raam (2,6 x 1,6 m) zijgevel met 1 raam (1,3 x 1 m) en 1 raampje van ongeveer 60 x 80 cm.

Spouwmuur isoleren

We hebben een tussenwoning waarvan we de spouw van de voorgevel willen isoleren. Optioneel is de gevel aan de achterzijde van de woning. De voor- en achtergevel zijn ieder ongeveer 36 m2. We willen deze klus graag voor de winter geklaard hebben.

Spouwmuur voorgevel isoleren

Ik wil mijn voorgevel van mijn woning isoleren door middel van een spouwmuur isolatie. Het betreft alleen een voorgevel van 20 m2 en de spouw meet 6 centimeter. Kunt u een offerte uitbrengen.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het aanbrengen van schelpen in de gehele kruipruimte (73 m2) van mijn huis. Hier moet een laag van ongeveer 25 cm in komen. Bijna de hele vloer ligt open dus u kunt er makkelijk bij. De maximale afstand die er tot de wanden en hoeken vanaf de openingen in de vloer is 80 cm. Van de straat is het 14 meter tot voorgevel, van voorgevel tot achter in het huis is 17 meter, dus u moet vanaf de straat meer dan 30 meter overbruggen.

Woning isoleren uit 1920

In de toekomst willen wij graag onze voorgevel isoleren en aan de buiten kant bedekken met houten potdekselplanken. Het is een vrij lange gevel van 17 meter lang en 3 meter hoog. Wij zouden ons graag door u laten informeren over de materialen die hierbij gebruikt moeten worden, welke isolatie wordt geadviseerd, hoe een kozijn het beste kan worden afgewerkt, welke folie waar moet worden aangebracht en eventuele andere maatregelen die getroffen moeten worden. En natuurlijk wat het gaat kosten. Graag horen wij van u.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Ik wil de spouwmuur laten isoleren. Het betreft alleen de voorgevel, dit zal 5.5 meter breed en ongeveer 6 meter hoog zijn. Er zit wel een erker aan, maar hier kan vanaf gewerkt worden. Het moet een bepaalde R waarde hebben zodat het voldoende geïsoleerd is, details volgen nog.

Gevel isoleren

Muurisolatie aanbrengen. Iets van 30 of 40 m2, zijgevel en voorgevel van begane grond en eerste verdieping en deels tweede verdieping. Spouwmuur met gemetselde binnen- en buitenmuur. Graag advies over welke wijze van isoleren het meest geschikt is en wat de kosten zijn.

Spouwmuur isoleren bij een tussenwoning

Spouwmuurisolatie tussenwoning. Voorgevel totaal te isoleren oppervlakte minus ramen en deur 23 m2. Achtergevel in verband met uitbouw totaal te isoleren oppervlakte minus ramen 11 m2. Woning dateert uit 1953. Spouw is +/- 6cm diep. Isolatiemateriaal meenemen in offerte.

Woning uit 1900 isoleren

Het betreft een woning met bouwjaar 1900. Muren zijn scheef en de voorgevel staat zelfs schuin naar achteren. Naast nieuwe gevel ervoor metselen of muren bekleden met potdeksel willen we ook de optie van opnieuw stuken meenemen in de beslissing. Enkelsteensmuur. Begane grond van voorzijde, zijkanten en achterzijde van vrijstaand huis. In totaal 125 m2. Gevels met verschillende stenen aangevuld. Het huis is nooit koud of heel warm. Vloer met isolatie is een aantal jaren terug aangebracht. Gewenste afwerking isolatie en in overleg bepaalde afwerking. Graag uw advies in deze + prijsopgave. Meerdere verhalen gehoord en zoek graag iemand met ervaring met woningen van begin 1900. Ook graag even naar het dak kijken.

Isoleren buitenmuren

De zijgevel en de voorgevel isoleren door de spouwmuur te isoleren. In totaal ± 65 m2.