Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van de vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van de vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van de vloer

Dak boven de vliering van binnenuit isoleren

Het dak boven de vliering vloer moet van binnenuit geïsoleerd worden. Hoogte is ong 1,5 meter.

Vloeren en plafonds begane grond isoleren

Het betreft de (houten) vloeren en plafonds op begane grond en eerste verdieping. Inpandig is het huis ongeveer 6 x 8 m langs de buitenmuren. Indeling beneden is een hal, trapgat, gang, woonkamer, eetkamer en keuken en op de eerste verdieping een overloop, WC, badkamer, slaapkamer en grote slaapkamer ensuite. De originele houten vloeren zouden we willen herstellen, opschuren en lakken, dus daar bovenop kan niets gemaakt worden, maar aan de huidige plafonds op BG en EV gaat niet veel verloren. Er is op de BG geen kruipruimte. In de hal liggen tegels, eetkamer en woonkamer (ook ensuite) hebben een houten vloer. Het idee is om (mogelijk op termijn) over te gaan op een lage warmte verwarming in het pand en geluidsisolatie tussen de verdiepingen is wenselijk. In de badkamer op de eerste verdieping (ongeveer 9m2) is het plafond wel goed en hoeft niet vervangen (maar kan wel). Er moet ook nog wat elektra en installatie door de plafonds, dus het plafond gaat sowieso open op bepaalde plekken. Op de eerste verdieping is dat nu niet gestucte gipsplaat. op de BG is het plafond wel gestuct. Eventueel zou ook het stuccen in de offerte meegenomen mogen worden, maar er is meer te stuccen dan de plafonds. Afwerken met gipsplaat is dus ook goed.

Het isoleren van de wanden en plafonds

Jaren 30 woning, 2 onder 1 kap. 1e verdieping (slaapkamers 2) Houten vloeren, veel geluid overdracht van de buren. Wand met de buren isoleren circa 8m lang 2m hoog. Eventueel ook plafond isoleren. Wij denken naar een zwevende vloer en een voorzetwand. Wij zijn opzoek naar het advies van de vakman en een prijsopgave. Het totale woonoppervlakte is 140 m².

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming installeren

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 45 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Woning isoleren

We willen graag isolatie tegen contactgeluid. Vanuit ons huis ziet het er als volgt uit: we hebben 2 lagen gestucte gipsplaat, glaswol deken, houten vloer, stenen vloer, zwevende vloer ondervloer en laminaat. Het gaat om 35 m2 die we aan de binnenkant willen isoleren.

Wagen loods van binnen isoleren

Het betreft een halfopen wagen loods welke ik de 3 wanden van binnenuit wil isoleren. Hoeft niets afgeplakt te worden en de vloer is beton. Oppervlakte ongeveer 130 m2.

Plafond isolatie

Jaren 30 woning waarin geluid (stappen, muziek, stemmen) van de bovenliggende verdieping hoorbaar zijn. Stappen zorgen ook voor trillingen die vervolgens voor extra geluid zorgen doordat bijvoorbeeld oude schuifdeuren gaan ratelen. Volgens mij betreft het een houten vloer, ik weet dan niet zeker of het plafond ook van hout is. Het plafond is een aantal (6-8 cm) verlaagd (er is dus sprake van een ‘tweede’ of ‘extra’ plafond). Ik ben er zelf ook niet helemaal uit hoe je hier tussen kan komen met isolatiemateriaal maar ik hoop eigenlijk dat jullie hier wel raad mee weten. Afhankelijk van prijs e.d. zou ik alleen mijn slaapkamer willen isoleren, ofwel het gehele appartement. Oppervlakte slaapkamer pak hem beet 20-25 m2, appartement ca. 60 m2.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is ca. 44 m2, totale dikte (schuimbeton, vloerverwarming, dekvloer) is ongeveer 55cm. Verwijderen oude vloer graag als meerprijs opnemen in de offerte, betreft een houtenvloer met linoleum op houten balken. De kruipruimte heeft een betonnen ondervloer Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Plafond isoleren

Plafond isolatie, woonflat 3 lagen uit 1952: houten plandelen en balken. Geluid isolatie van contact/ loop-'stamp' geluid van bovenburen met laminaat vloer. Slaapkamer is circa 4 bij 4 meter.

Woning isoleren door specialist

Betreft een vrijstaand huis van voor 1920 1 steense muren, geen spouw. Dak wordt al aangepakt, vloer zijn we nog niet over uit. Isoleren aan buitenkant geen optie (beschermd dorpsgezicht).

Partners

Partners van Casius