Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren tegen tocht bij ramen en deuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren tegen tocht bij ramen en deuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren tegen tocht bij ramen en deuren

Ramen en deuren isoleren tegen tocht/warmteverlies

Wij wonen in een appartement waarbij wij het idee hebben dat we veel warmte verliezen door de aanwezige ramen/deuren. Wij zoeken iemand die het warmteverlies en tocht via deze ramen en deuren kan verminderen. In totaal zijn er in het appartement 2 deuren, 6 ramen waarvan 4 open/dicht kunnen, 1 deur die uit 2 luiken bestaat.

Ramen en deuren isoleren tegen tocht

Wij wonen in een appartement waarbij ramen en deuren slecht zijn geïsoleerd. Er komt nog te veel tocht vanaf, ondanks wat aangebrachte tochtstropjes. Wij zoeken iemand die deze ramen en deuren goed kan isoleren. Betreft 2 deuren, 4 middelgrote raamdeuren, en 5 kleine raamluikjes.

Ramen en deuren isoleren tegen tocht

Voor ons appartement op de tweede verdieping willen wij graag de balkon deuren aan de voorzijde en achterzijden laten isoleren. Er zit overal dubbelglas in de kozijnen en deuren, maar de deuren zelf zijn gewoon hout op hout en niet voorzien van isoleer strips of rubber. Graag laten we ons adviseren over wat de mogelijkheden zijn om daarna een goede keuze te kunnen maken.

Isoleren tegen tocht bij ramen en deuren

Voor een appartement op de tweede verdieping willen wij graag onze balkondeuren aan de voorzijde voor- en achterzijde laten isoleren. Er zit overal dubbelglas in, maar de deuren zelf zijn gewoon hout, niet geïsoleerd middels strips of rubber.

Kruipruimte van isolatie voorzien

Na het isoleren van de spouwmuren vorig jaar is de tocht en kou in de woonkamer toegenomen. Van de zomer heb ik 3 gaten van de buitengevel naar de kruipruimte geboord. Er is zeer veel trek onder de vloer op de begane grond. De grond is droog en niet vochtig. De kruipruimte is via de kelderkast in de gang bereikbaar. Er is echter niet veel ruimte onder de vloer, er ligt redelijk wat zand. In totaal is het ongeveer 45 m2, over de lengte van de woning ligt een draagbalk, dus als je aan de andere kant wil komen moet er gegraven worden. Graag advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

Tocht van ramen en deuren isoleren in Amsterdam

Ik wil graag de ramen in mijn erker laten isoleren en grote kieren laten dichten. Alleen de bovenste ramen zijn enkel glas.

Ramen en deuren isoleren tegen tocht

Ik ben sinds kort de trotse eigenaresse van een appartement. Jammer genoeg tocht het hier en daar. Ik heb zelf al geprobeerd om de deuren en ramen te isoleren door strips aan te brengen echter was dit geen succes. Dit wil ik door iemand laten doen die er verstand van heeft. Het betreft 8 kozijnen en 2 deuren.

Woning isoleren

Mijn huis tocht door de deuren en bij de ramen. Daarnaast lijkt mijn woonkamer niet op aangename temperatuur te komen terwijl de andere ruimtes te warm zijn. Er komt rooklucht van mijn onderbuurman in mijn huis. Dus ook hier klopt iets niet. Ik woon op de eerste verdieping, mijn appartement is 50 m2 en verdeeld in woonkamer, gang, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer.

Vloer isoleren

We willen onze vloer laten isoleren. Het gaat om een houten vloer waarbij in de winter de tocht door de kieren de woonkamer binnenkomt (planken van 2-3 cm dik; geen folie aan de onderkant). Het is een oud huis (bouwjaar 1910) in Bussum. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De kruipruimte is via een luik gemakkelijk toegankelijk en is een kleine meter hoog. Het aantal leidingen onder de kruipruimte is gemiddeld. Graag zou ik een vrijblijvende offerte op willen vragen (all-in) met daarin gespecificeerd de Isolatiewaarde en het materiaalgebruik (thermokussens, pur, glaswol, steenwol, hardschuimplaten, etc). Het is ons niet geheel duidelijke wat de voor en nadelen van de verschillende methodes zijn, dus wellicht kunt u daar ook in adviseren. Bodemisolatie is volgens mij niet nodig (zeer d

Deuren en ramen isoleren

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij ons snel en netjes onze deuren en ramen kan isoleren, om de tocht tegen te gaan. We hebben niet zo'n groot huis dus het betreft 3 ramen en 3 deuren. Bouwjaar huis circa 1925. Houten kozijnen. Boven bij de ramen kan de tocht misschien tegengegaan worden door metalen strips? Beneden moeten de deuren drastischer worden aangepakt. We willen het graag goed en netjes laten doen door een vakman. Zou u advies een offerte kunnen geven, inclusief materiaal?