Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van 2 raampartijen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van 2 raampartijen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van 2 raampartijen

Isoleren van 2 raampartijen

2 raampartijen aan binnenzijde tegen geluid van buitenaf (blaffende honden) isoleren. Afmetingen van muur tot muur en vensterbank zijn 165 bij 143 centimeter. We wonen vrijstaand. De buren ook. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Zoldervliering onder het dak isoleren ...

Zoldervliering onder het dak isoleren tussen de spanten (ca 16cm isolatie(?)), tevens de tegen de muren aan isoleren en alles afwerken met bv mdf. Eea is verdeeld over 2 vlieringen. De zolder heeft 2 dakkapellen en de plafonds van deze dakkapellen dient eveneens geisoleerd te worden echter wel met dun maar goed isolerend isolatiemateriaal aangezien het plafond anders te ver wordt verlaagd tov de raampartijen in de dakkapellen; eea verdeeld over 3 kamers. Afwerking hier met plafondplaten (wit). Mogelijk plaatsing van een paar spotjes; dit in overleg. Afwerke plafond boven trap naar zolder met inbouw van spotjes/plafonniere. totaal 60 m2 isoleren. De punt graag met dik materiaal isoleren en de rest met de dun materiaal. Indicatie inclusief materiaal.