Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren plat dak ongeveer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren plat dak ongeveer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren plat dak ongeveer

Plat dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het is een plat dak en de bitumen laag is net nieuw. Ik dacht daarom zelf aan een omgekeerde dakisolatie. Het dak bestaat uit 30 m2 dakterras en een 70 m2 plat dak met zonnepanelen.

Dak van bungalow isoleren

Bestaand plat dak van een bungalow isoleren van buitenaf. Grootte 130 vierkante meter.

Plat dak isoleren

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een plat dak. Er hangt nu een systeemplafond in met TL-armaturen onder een houten dak met balken. Er zit ongeveer 20 cm tussen. De bedoeling is om isolatie tussen die twee aan te brengen of wellicht is er een andere goede oplossing? Totaal oppervlak geschat op 70 m2. Op woensdag tot en met zaterdag zijn we meestal aanwezig.

Isoleren plat dak ongeveer

Isoleren bovenop dakbedekking met isoleer platen en afdekken met dakrubber, 160 m2

Dakisolatie plat dak

Graag ontvang ik een offerte / afspraak om plat dak (van bitumen), ongeveer 6 x 3 meter, op 2e verdieping van woonhuis te isoleren. Voorkeur is om het dak aan de buitenzijde te isoleren, om zodoende voldoende vrije hoogte in de ruimte onder het dak te behouden. Het platte dak wordt aan 1 zijde begrensd door schuin oplopend dak. Het dak dient na isolatie de mogelijkheid te hebben om zonnepanelen te plaatsen.

Garagedak isoleren

Graag wil ik de binnenkant van onze garage (plat dak) isoleren. Afmeting: 3 x 12 meter.

Plat dak isoleren

Het betreft het isoleren (8 cm PIR) van een plat dak met een afloop van ongeveer 8 cm per meter. Afmeting dak ongeveer 34 m2. (Breedte 7 meter, lengtezijde 1 is ongeveer 4 meter, lengtezijde 2 is 6 meter). Afwerking met 2-laagdakbedekking. Oude dakbedekking kan gebruikt worden als dampremmende laag (?).

Plat dak van oud pand isoleren

Het betreft het isoleren van een plat dak van 6 meter x 12 meter groot. Het betreft een oud pand uit 1928 en heeft zodoende een houten beschot. Aan de binnenkant is het dak niet geïsoleerd. We hebben het pand onlangs gekocht en verhuizen per 1 augustus 2017. Wij hebben een indicatie van de kosten nodig voor de hypotheek.

Plat dak van een rijtjeshuis isoleren

Isoleren aan buitenkant plat dak in rijtjes huis (warm dak isolatie). Het gaat om een uitbouw van het dak dat over de hele breedte van de rij huizen loopt, dus geen op zichzelf staande dakkapel. Dakdeel is zo\'n 6 bij 3 meter. Kan dit wel, het dak krijgt dan een hoogteverschil met de buren. Zo ja graag een offerte.

Extra isolatie bovenop plat dak aanbrengen

Ik heb in november een huis gekocht met een plat dak van 7.50 x 5 meter. Op dit dak liggen kiezelstenen. Ik wil onderzoeken of het mogelijk is dit platte dak extra te isoleren met een extra laag isolatie bovenop het dak. Het huis is van 1980. Later worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Is dit mogelijk en wat kost het?