Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van buitenaf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van buitenaf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van buitenaf

Isoleren van buitenaf

Er zijn drie isolatie gerelateerde klussen die gedaan moeten worden aan mijn woning. De eerste is het dak isoleren van buitenaf en daarna bestaande dakpannen hergebruiken en vernieuwen waar noodzakelijk. Ik denk zelf aan een isolatie dikte van 70 mm, maar overleg graag of dit een reële optie is. Het betreft een vrijstaande woning (bouwjaar 1910) met een totaal dak oppervlakte van circa 80 m2 (5 dakvlakken van respectievelijk. 20, 23, 14, 16 en 5 m2). Eventueel. Kunnen foto's worden toegestuurd. Op het dak bevindt zich een dakkapel, een dakraam en een schoorsteen. De bestaande goten kunnen behouden blijven. Dan is er een bijkeuken (3 x 4 meter) met een buitendeur en twee ramen (50 x 70 cm), waar in plaats van een schuin dak, een plat dak moet komen. Gevelplaten aangebracht een muurtje dient te worden opgetrokken en de wanden te worden geïsoleerd. Als laatste klus zou ik graag de kruipruimte (70 cm) willen laten vullen met isolatie chips. De ruimte bestaat uit losse compartimenten met een totaal oppervlakte van circa 50 m2.

Isoleren van het garagedak

Ik wil dakisolatie van een plat garagedak van buitenaf van ongeveer 24 m2 laten plaatsen. Het dak is ongeveer op 3 meter hoogte.

Dak van bungalow isoleren

Bestaand plat dak van een bungalow isoleren van buitenaf. Grootte 130 vierkante meter.

Dakisolatie van buitenaf

Daar de zolder van binnenuit is opgeknapt zoek ik een oplossing om het pannendak (van buiten af) beter te isoleren. Het dak is circa 40 m2. Wat is uw advies? En wat zijn de kosten?

Mansardedak isoleren

Graag willen wij met onze buren (2-onder-1 kap) ons mansarde dak van circa 100m2 van buitenaf isoleren incl. Eventuele benodigde aanpassingen aan afwatering. Het verwijderen van de dakpannen en deze naderhand terugplaatsen doen we zelf.

Schuur geluidsdicht isoleren

Het betreft het isoleren van een schuur. Hierbij heb ik twee doelen: A. Isolatie om warmte binnen te houden en de kou tegen te gaan. B. Isolatie om de schuur geluiddicht te maken. Het is de bedoeling dat er geluidopnames gemaakt gaan worden en dat ik ook in de avond op een muziekinstrument kan spelen. Zonder daarbij de buren lastig te vallen en andersom dat de buren mij ook niet kunnen storen tijdens opnames. Oftewel geluiden van buitenaf. Ik heb mijn schuur moeten opmeten met slecht materiaal, maar de maten van de rechthoekige schuur zijn ongeveer: 375 cm lang, 187 cm breed en 242 cm hoog. Het is een stenen schuur, maar aan de binnenkant zitten er houten platen tegen aan geschroefd. Deze houten platen beginnen op een paar plekken wat bol te staan. Verder is de elektra wel al aangelegd. De vloer is van steen met oude vloerbedekking erop.

Dak buiten isoleren

Ik wil graag mijn zolderdak van buitenaf laten isoleren. Het gaat om de zolderverdieping die een slaapkamer wordt. Bouwjaar '79 met de dakisolatie van toen. De isolatie voldoet niet meer. Het is ongeveer 75 m2. We hebben een schuin dak met dakpannen. We hebben geen dakkapel of iets dergelijks. Ik heb nu last van vochtplekken.

Dak van een vrijstaand huis isoleren

Ik wil mijn dak van buitenaf laten isoleren. Is een vrijstaand jaren '30 huis (hellend dak).

Dak aan buitenzijde isoleren

Ik wil mijn dak van buitenaf laten isoleren en wil hier voor een vrijblijvende offerte. Het gaat om een schuin dak met dakpannen.

Mansardekap aan buitenzijde isoleren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het van buitenaf isoleren van een mansardedak in Rotterdam-Noord. Het dakoppervlak bedraagt ongeveer 100 m2. De woning is in zijn geheel in 2000 gerenoveerd en daarbij is ook de dakbedekking opnieuw geplaatst. De latten en pannen zijn toen vernieuwd en zijn in goede staat. Deze kunnen dus herplaatst worden. Het gaat om een mansarde-dak waarvan de steile kanten een hoek van ongeveer 70 graden maken. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Er is een plattegrond beschikbaar.