Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren binnenkant woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren binnenkant woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren binnenkant woning

Binnenmuren woonkamer en zolder thermisch isoleren

Huis uit 1905. Ik wil het aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om de woonkamer van 8 x 5 meter, en een zolder van 13 x 4,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Woonkamer isoleren

Ik woon in Duitsland 8 km over de grens. We willen graag ons woonkamer aan de binnenkant laten isoleren, is ongeveer 68 m2. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject

Muren van binnen laten isoleren

Ik wil de muren aan de binnenkant thermisch laten isoleren. Het gaat om de onderste laag van 3 verdiepingen. Het is in totaal 15 m2.

Garage laten isoleren

Garage isoleren van de muren aan de binnenkant. Evt inclusief plaatsen tussenwand om hier 2 ruimtes van te maken (dit is geen vereiste voor het aannemen van de klus, hier hebben we eventueel iemand anders voor) Info: - De garage is 294x600 en 265 hoog. - Woning bouwjaar 2016 - Vloer en dak zijn al geïsoleerd - 1 september krijgen wij de sleutel. Indien mogelijk graag de klus aannemen tussen 1 en 5 september Het gaat dus puur om het isoleren van de wanden om de warmte te behouden en de garage vochtvrij te houden. In de andere kamer komt namelijk een speelkamer voor de kinderen.

Bovenkant van oude fabriek isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de binnenkant van de bovenste ruimte van een oude fabriek. Oppervlakte ruimte ca. 40 m2, hoogte ca. 3.5 mtr. Van belang is dat isolatie mogelijk dun is en daarna met cement weer afgewerkt kan worden zodat betonlook van nu weer teruggebracht kan worden.

Binnenkant dak isoleren (65 m2)

Ik zou graag mijn dak willen isoleren. Gaat om isoleren van een schuin dak, isolatie aanbrengen aan de binnenzijde en vervolgens afwerken met stucwerk. Zal gaan om ongeveer 65 m2. Het doel van het isoleren is warmte behoud.

Schuur isoleren

Het gaat om een schuur van 100 m2. We kunnen de buitenkant niet isoleren omdat het te oud is, dus willen we het aan de binnenkant laten doen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.

Isoleren binnenkant dak

Graag laat ik goede/betere isolatie aanbrengen aan de binnenkant van ons dak. Ik gok dat dit tussen de 65/ 70 m2 zal zijn, het hoogste punt van het dak is 5.70 m. Wij hebben een oud huis uit begin 1900 en het dak is niet recht toe recht aan. Ik denk dat het aanbrengen van dikke PIR platen van 10 cm heel arbeidsintensief wordt, omdat het dak dus heel scheef is, daarom zit ik te denken aan schuin, maar ik weet niet wat mogelijk is. Het is een woonzolder, dus graag ook mooi afwerken. Als u wil langskomen is dat goed. De klus wil ik graag voor het najaar laten uitvoeren.

Enkelsteensmuur met scheur isoleren

Het gaat om een oud dijkhuis met een enkelsteensmuur met een scheur en vochtplekken. Ik wil deze muur aan de binnenkant laten isoleren. De muur is 3 x 3,5 meter.