Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van een appartementencomplex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van een appartementencomplex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van een appartementencomplex

Isoleren van een appartementencomplex

Het betreft het isoleren van een appartementencomplex uit 1980 met hellend dak van (6 appartementen, VvE) met een oppervlakte van circa 446 m2. De huidige spouwisolatie volstaat niet.

Plafond isoleren in een appartementencomplex

Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft de isolatie van het plafond van de slaapkamer op de begane grond in het appartementencomplex. Het gaat om een kleine 12 vierkante meter.

Binnenmuur isoleren

We willen graag een binnenmuur laten isoleren die direct grenst aan de kopgevel buitenmuur van appartementencomplex. Spouwmuurisolstie is niet mogelijk volgens de VvE. De Kopgevel is wel geïmpregneerd aan de buitenzijde, maar we hebben wel kleine schimmelplekken (eventueel door vocht doorslag) op de binnenmuur. De klant zijn voorkeur zou uitgaan naar styrofoam wb. Maar de klant sluit andere opties niet uit. In hoek lopen wel 2 buizen van de verwarming met een tussenruimte van 50 millimeter muur & buis. Het gaat om ongeveer 11 vierkante meter.

Contactgeluiden van bovenburen verhelpen

Ik wil mijn plafond laten tegen geluiden van de bovenburen laten isoleren. De woning is ongeveer 80 vierkante meter. Alle plafonds moeten worden geïsoleerd. Ik kan de bovenburen horen en praten en lopen. Ik woon in een appartementencomplex. Het complex is van 1968. Ik weet niet helemaal zeker of de verdiepingsvloeren van beton zijn.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik heb veel hinder van geluidsoverlast uit het trapportaal van mijn appartementencomplex. Dit is de reden dat ik overweeg de voordeur van mijn appartement te laten isoleren. De deur sluit goed, maar we hebben een hoog trap portaal en het geluid weerkaatst door de holte.

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik woon in een appartementencomplex uit 1953 met houten vloeren. Ik heb last van de bovenburen en wil daarom mijn plafond(s) isoleren door middel van cellulose isolatie en / of een ontkoppeld opgehangen plafond, of andere mogelijkheden. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn, prijs etc. De woonkamer is ongeveer 28 m2 en de slaapkamer 12 m2. In de slaapkamer heb ik het meeste overlast.

Vloer of kruipruimte isoleren

Wij wonen in een benedenwoning in een appartementencomplex. Wij willen graag de kruipruimte of de betonnen vloer van 85 m2 laten isoleren. Graag laten wij hier ter plaatse de mogelijkheden beoordelen.

isoleren van huiskamer

Het isoleren van de huiskamer op de 1e verdieping van een appartementencomplex. Reeds nieuwe ramen, maar het tocht in de woonkamer. Waar de tocht precies vandaan komt is niet bekend. De gedachte gaat uit naar het isoleren d.m.v. wandplaten en het dichten van kieren met spul.