Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van en achtergevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van en achtergevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van en achtergevel

Isoleren van zij- en achtergevel

De zijgevel en de achtergevel moeten geïsoleerd worden. De zijgevel is ongeveer 9x350 . De achtergevel bestaat voor meer dan de helft uit glas. Het huis is 5 meter breed en 3 verdiepingen hoog (begane grond en 1ste en 2de verdieping. ) Het huis heeft een schuin dak. Ik wil een maximale isolatiedikte, afgewerkt met sierpleister in de kleur wit creme. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m²

Isoleren vloer, voor- en achtergevel

Het betreft hier een bovenwoning (1904) met een houten vloer van ongeveer 77 vierkante meter. Ook wil ik graag de voor en achtergevel laten isoleren (van binnenuit). Deze heeft geen spouw, maar hier zijn gipswanden voor gezet waar ik denk een ruimte tussen zit van 15 cm tot 20 cm en een totaal vierkante meters heeft van 23. Ik zou dit graag met Cellulose isolatie willen laten doen.

Achtergevel en dak isoleren

Betreft een woning van 100 jaar oud met een uitbouw op 1e en 2e verdieping (circa 40 m2). Het gaat om isoleren van de buitenmuur aan de achteruitbouw. Daarnaast ook het isoleren van de zolderverdieping aan de buitenzijde en wellicht dat het dak ook meegenomen kan worden. Langs komen is het meest reëel om een offerte te kunnen uitbrengen.

Kruipruimte en waterleiding isoleren

er is een infraroodcamera onderzoek geweest en uit het rapport blijkt dat het vochtprobleem in de vloer o.a. komt doordat de kruipruimte niet geïsoleerd is en de waterleiding. Daarvoor wil ik graag een offerte van een aantal bedrijven ontvangen. Het gevelprobleem doet een ander bedrijf. Het ligt aan de prijs met betrekking tot de herstelkosten aan de woning met betrekking tot het vochtprobleem of ik met deze woning doorga. De lekkage komt uit de voegen van de achtergevel, volgens het rapport. Tevens wil ik er op schrift zeker van zijn dat het herstel 100 % goed wordt uitgevoerd. En er daarna geen vochtprobleem meer is in de woonkamer. Ik stuur het rapport van het onderzoek op zodra ik contact heb met een erkend bedrijf.

Spouwmuur isoleren

We hebben een tussenwoning waarvan we de spouw van de voorgevel willen isoleren. Optioneel is de gevel aan de achterzijde van de woning. De voor- en achtergevel zijn ieder ongeveer 36 m2. We willen deze klus graag voor de winter geklaard hebben.

Buitengevel woning isoleren

Ik wil graag de achtergevel en aanbouw van mijn woning aan de buitenkant laten isoleren. De achtergevel is een steens muur, ongeveer 220 x 260 cm, minus een raam van 120 x 220 cm. De aanbouw betreft een halfsteens muur, ongeveer 580 x 220 cm minus een klein raam van 100 x 100 cm en een raam en deur bij elkaar van 85 cm breed en 130 cm hoog en 85 breed en 210 cm hoog. De raam - deurcombinatie is uitgevoerd in kunststof en recent geïnstalleerd. Die wil ik graag behouden. De andere kozijnen zouden eventueel vervangen kunnen worden. Het raam in de steens muur zit precies in de hoek, dus als de halfsteens muur wordt geïsoleerd zal dat waarschijnlijk aangepast moeten worden. Graag laat ik de situatie hier ter plaatse beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden en materiaalkeuze.

Gevel isoleren

Gevelisolatie, maar wel zodanig dat de gevel blijft ademen. Voor-, zij- en achtergevel Diepte van het huis is 8 meter en breedte deels 8 meter en deels smaller. Begane grond en eerste verdieping. De zijkant heeft ook een punt naar de nok en is max. 9 meter hoog. Huis van 1968. Voorkeur gaat uit naar korrels. Pur is niet wenselijk.

Gevel- en vloerisolatie aanbrengen

Graag offerte voor het isoleren van de voor- en de achtergevel en het reinigen en opnieuw voegen van mijn woning. Tevens willen we de vloer laten isoleren en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Spouw isoleren bij voor- en achtergevel

Ik ontvang graag een indicatie voor het isoleren van de spouw aan de voor- en achtergevel. Dit is ongeveer 28 m2.

Gevel van hoekhuis isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor de gevelisolatie van een hoekwoning. De voor- en achtergevel is ongeveer 4 a 5 m2, verder is dit allemaal raam. De zijgevel is ongeveer 36 m2.