Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren en aanpassen dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren en aanpassen dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren en aanpassen dakkapel

Vloer isoleren

Bestaande situatie: Huidige marginaal aangelegde laminaatvloer geeft geluidsoverlast met de opgegroeide tieners. We willen akoestiek in meeste ruimtes gaan optimaliseren en behoorlijke geluidsdemping realiseren: NB: (nieuwbouw - beton reitjeswoning conform nieuw bouwbesluit) - woonkamer met gietvloer - dus plafond akoestiek verbeteren, - slaapkamers vloeren & deuren aanpassen - trappenstelsel akoestiek verminderen Gewenste situatie: - de 1e & 2e nieuwe verdiepingsvloeren met extra isolatie. * 1e verdieping = 2 slaapkamers: 22 & 16 m2. Gangetje is 5m2. * 2e verdieping = 3 kamers: 2 slaap & 1 was/ketelruimte. Was ketel wordt vloer en extra wand/kast afwerking en wasmachines ontdreuning realiseren. * Specifiek voor 1e verdieping slaapkamer dient extra geluidsdichte wand tegen badkamer geplaats te worden ivm gehorige douche verdeel unit. * Naast vloeren worden tevens alle deuren vervangen. Nu std lichte opdekdeuren met bovenlichten, met verbouwing moeten deze stomp en volledig dichte/ gevulde deuren moeten worden zonder bovenlicht. Nieuwe deuren met bovenraampje in deur ,-) voor gang licht en zicht te behouden. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m²

Isoleren en aanpassen dakkapel

Ik zoek een isolatiespecialist die in mijn woning op de tweede verdieping de dakkapel en plafond aan kan passen en isoleren. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Dak van dakisolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning uit 1980 huidige dakisolatie vinden we matig (pur buitenzijde), omdat we de zolder gaan aanpassen willen we meteen het dak perfect isoleren. Niet bellen na 20:00.

Franse kap isoleren

Ik ben geïnteresseerd in een offerte voor het isoleren van een dak. Ik ga ervan uit dat de spanten stevig genoeg zijn. Er liggen nu betonnen sneldekkers op, die zijn ook nog goed. Het is een Franse kap. Ongeveer 30% van de constructie bevat eterniet platen. Het werk bevat dus: verwijderen dakpannen, verwijderen eterniet en houten binnen platen, plaatsen nieuwe isolatiedakplaten, aanpassen goten en afvoeren en terugplaatsen huidige dakpannen. Het huis is 12 meter lang. Onderste stuk is 6 dakpannen hoog, bovenste stuk 10 dakpannen, ik kom dan op een oppervlakte van 161 m2. Het is een vrijstaand huis.

Vakantiewoning isoleren

We hebben een vakantiewoning die wij graag laten isoleren. De vakantiewoning is in feite een stacaravan met stalen frame en houten balken die in een kuil op blokken is geplaatst. De randen zijn nu afgewerkt maar we willen ook de buitenmuren gaan isoleren waardoor we dit toch moeten aanpassen. Om onder het huisje te kunnen komen moeten we een gat graven en dan eronder kruipen. Graag vernemen wij van u of u oplossing mogelijk is. De afmetingen van het huisje zijn 4,5 bij 11 meter.

Tuinkast isoleren

Wij hebben een gemetselde tuinkast, deze zit aan het huis vast. De tuinkast is erg vochtig en er kan dus niets in opgeslagen worden. De tuinkast dusdanig aanpassen dat hij goed gebruikt kan worden.

het isoleren van een gehele ...

het isoleren van een gehele boven-etage,tevens aanpassen van toilet/bad-ruimte en het plaatsen van twee keukentjes,zodat de ruimtes afzonderlijk gebruikt kunnen worden als 2 appartementen