Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatieschelpen kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatieschelpen kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatieschelpen kruipruimte

Kruipruimte vullen met schelpen

We willen onze kruipruimte laten vullen met schelpen. Oppervlakte is circa 50 m2, we willen graag een gemiddelde laagdikte van 30 cm en denken dus circa 15 m3 aan isolatieschelpen nodig te hebben. De kruipruimte is ongeveer 70 cm.

Isolatieschelpen kruipruimte

Graag wil ik voor 3 appartementen een offerte ontvangen voor het plaatsen van schelpen in de kruipkelder. Het betreft om 55 m2 per appartement. Elke woning heeft een eigen kruipluik dat goed toegankelijk is. Er zal ongeveer 30 a 40 cm hoog aan schelpen gestort moeten worden.

Schelpenisolatie aanbrengen in een kruipruimte

Ik heb onder mijn woning een kruipruimte van 85 m² die 75 cm hoog is. We hebben houten vloeren in de woning. De kruipruimte is geventileerd, er zijn meerdere ventilatieroosters aangebracht. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van isolatieschelpen in de kruipruimte. Deze is goed bereikbaar via een kruipluik. Onze woning is ook gemakkelijk met een grote vrachtauto te bereiken.

Isolatieschelpen aanbrengen in de kruipruimte

Graag laat ik de kruipruimte isoleren met schelpen. De ruimte is ongeveer 70 a 80 m2 groot en ongeveer 50 cm hoog. Op dit moment staat er een laag water in de kruipruimte.