Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatiemateriaal aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatiemateriaal aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatiemateriaal aanbrengen

Isolatiemateriaal aanbrengen

Wij hebben een vrijstaand woonhuis gekocht en willen het hellende dak laten isoleren. Oppervlakte bedraagt ongeveer 185 m2. Graag advies betreft het juiste isolatiemateriaal.

Isolatiemateriaal aanbrengen op schuur

Het is een schuur die ik wil laten inspuiten met isolatiemateriaal. De schuur is 3 x 4 meter en makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Kruipruimte laten isoleren

Graag uw prijsopgave voor isolatie onder de vloer. De kruipruimte is bereikbaar door een kruipluik, standaardmaat 60 x 80 cm. De hoogte van de kruipruimte is +/-60 cm. Deze isoleren met isolatiemateriaal met een R 3,5 waarde of hoger. Het is +/- 50 m2. Op het dakbeschot, op de 2de verdieping, 60 m2 isolatiemateriaal met een R 4 waarde of hoger aanbrengen.

Vloer isoleren via de kruipruimte

Isolatiemateriaal aanbrengen aan onderkant van de vloer via de kruipruimte van ongeveer 36 m².

Vloerisolatie aan onderzijde van een betonvloer

Wij hebben in onze woning op de begane grond een niet geïsoleerde betonvloer van 50 m² met vloerverwarming. Ik overweeg om tegen de onderzijde van de betonvloer isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Ik wil er geen PUR tegenaan laten spuiten, omdat ik hierover teveel negatieve berichten heb gelezen. Ik laat mij graag voorlichten over andere materialen en mogelijkheden. Ik wil beslist geen isolatielaag op de vloer van de kruipruimte laten plaatsen. Ik ontvang graag advies en een prijsopgave.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar 1965, waarvan de spouwmuren niet geïsoleerd zijn. Ik heb mij door Eneco laten voorlichten over de mogelijkheden voor het inspuiten van isolatiemateriaal. Er moeten roosters worden aangebracht en ook borstels in de spouw, bij de woning van de buren. Ik wil gebruik maken van een subsidiemogelijkheid, daarom moet een voorgeschreven isolatiewaarde worden bereikt. Ik laat het werk graag even beoordelen en ontvang daarna uw advies over de beste aanpak en uw offerte.

Kruipruimte schoonmaken en isoleren

In de kruipruimte ligt veel bouwafval (isolatiemateriaal ed.) wat verwijderd moet worden. Ook zand verwijderen. Daarna isolatie aanbrengen. Daar wil ik graag advies over.

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik woon in een appartement op de 1e verdieping in een complex uit bouwjaar 1929. Er zijn hier houten plafonds en vloeren en er is veel geluidsoverdracht. Ik wil tussen mijn plafond van ongeveer 20 m² en de vloer van de bovenbuurvrouw graag isolatiemateriaal laten inblazen. Of een andere manier die beter is. Ik ontvang graag een offerte. Graag zou ik offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Geluidsisolatie in plafond aanbrengen

Ik woon in een appartement op de 1e verdieping in een complex uit bouwjaar 1928. Er zijn hier houten plafonds en vloeren en er is veel geluidsoverdracht. Ik wil tussen mijn plafond van ongeveer 55 m² en de vloer van de bovenbuurvrouw graag isolatiemateriaal laten inblazen. Ik wil ook advies over verdere maatregelen om het contactgeluid te verminderen. Ik ontvang graag een offerte.

Geluidsisolatie in een eengezinswoning aanbrengen

Wij wonen in een eengezinswoning uit bouwjaar 1996, waar wij vrij veel geluidsoverlast ervaren van onze buren. Wij willen graag laten beoordelen of er een geluidsisolerende maatregel kan worden genomen in onze woonkamer en slaapkamer. We denken daarbij aan een voorzetwand met isolatiemateriaal of iets dergelijks. We laten ons graag adviseren en ontvangen een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius