Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie op de zolderverdieping aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie op de zolderverdieping aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie op de zolderverdieping aanbrengen

Dak isoleren

Hoekhuis met een schilddak (eenzijdig). Huidige isolatie (piepschuim) verwijderen en vervangen door hoogstaande isolatie en afwerking. Alvorens deze klus kan worden uitgevoerd, dient het verlaagd plafond op de zolderverdieping te worden verwijderd, inclusief een tweetal gipsen muren. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 50 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Isolatie van PIR-platen aanbrengen

Graag wil ik isolatie laten aanbrengen door PIR platen aan te brengen tegen het dak aan de binnenkant. De oppervlakte is grofweg 150 m2. Het gaat om een appartement op de zolderverdieping met zadeldak (schuine daken).

Schuin dak langs binnen isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolderverdieping is niet geïsoleerd en daarmee een koude bron voor het hele huis. Ik wil van binnenuit isoleren. 70% is makkelijk en direct bereikbaar, de overige 30% in de dak hoeken lastiger vanwege schotten/kasten. Moet wel geïsoleerd worden. Vorig jaar hebben we nieuwe dakpannen en grondhout geplaatst. Het betrof 73 m2 dakpannen, dat dus als richtlijn voor de offerte. Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van isolatie in combinatie met afwerking.

Isolatie van de zolderverdieping

Te isoleren ruimte: binnenkant 2e verdieping van hoekhuis, bouwjaar 1979. Indeling kamer + open zolder (werkruimte). Open trappenhuis. Dak deels plat, 1 lichtkoepel. Netto 23 m2. Deels schuin (pannen), 2 Velux ramen. Netto 31 m2. Verdeeld over drie vlakken, het 4e vlak is verticaal: muur + ramen, niet isoleren. Al aanwezig oude purschuim isolatie +/- 3 centimeter dik tussen de pannenlatten. Nokhoogte maximaal 2.30 meter. Isolatie schuin dak: ruimte tussen open spanten. Plafond: idem. Eerst gipsplaten verwijderen, nieuwe plaatsen. Offerte/kostenschatting: 1) Kosten schuine vlakken. 2) Additionele kosten van isoleren van plafond. Aan te brengen isolatiemateriaal inclusief damp-remmende laag en afwerking.

Dak buiten isoleren

Ik wil graag mijn zolderdak van buitenaf laten isoleren. Het gaat om de zolderverdieping die een slaapkamer wordt. Bouwjaar '79 met de dakisolatie van toen. De isolatie voldoet niet meer. Het is ongeveer 75 m2. We hebben een schuin dak met dakpannen. We hebben geen dakkapel of iets dergelijks. Ik heb nu last van vochtplekken.

Zolderdak aan de binnenzijde isoleren

Wij hebben een hoekwoning gekocht, een voormalige huurwoning uit bouwjaar 1970, waarvan wij naar verwachting half juli de sleutel krijgen. Het dak is op de zolderverdieping aan de binnenzijde geïsoleerd met een dunne laag piepschuim. Wij willen dat laten verwijderen en er een goede isolatie laten plaatsen. De woning is 6 meter breed en het dak heeft een lengte van ongeveer 5 meter. Het zal dus om ongeveer 60 m² materiaal gaan. De zolder bestaat uit 1 kamer met een dakraam en een voorzolder. Ik maak graag een afspraak om de zolder te laten bekijken en ontvang daarna een gespecificeerde offerte. Er staan overigens foto's van de woning op Funda.

Zolder met Rockwool en gipsplaten isoleren

De zolder van onze woning uit de jaren zestig willen we isoleren. We denken aan een combinatie van steenwol (Rockwool) en daaroverheen gipsplaat. Er zullen eerst dakkapellen worden geplaatst dus het betreft vooral de ruimte boven in de nok en onder en naast de dakkapellen. Mijn vragen zijn; of er ook nog dampisolatie moet worden aangebracht en hoe de isolatie moet worden geplaatst, etc. De hulp van een vakman/vrouw voor advies en montage is daarom wenselijk. Ik schat in dat we spreken over een schuin dak met een oppervlakte van 50 m2. Tevens zou ik willen weten wat de beste manier is om de houten vloer van de zolderverdieping te isoleren en met welke materialen (waarschijnlijk een combinatie voor voornoemde materialen maar ook hier is advies welkom). Ik schat in dat we het hier hebben over een oppervlak van zo'n 55m2. Wij wonen op dit moment nog in het buitenland dus contact per e-mail is het beste.

Zolder van isolatie voorzien

Wij zijn op zoek naar een specialist om onze zolderverdieping vakkundig te isoleren. Het gaat om een woning uit bouwjaar 1936, die al deels is geïsoleerd, maar naar onze mening onvoldoende om er een slaapvertrek van te maken. 's Zomers te warm, 's winters te koud. Ik neem aan dat u eerst de woning / zolderverdieping wilt bekijken, voordat uit de offerte uitbrengt. Wij zijn geen voorstander van het gebruik van PUR schuim. Zolder is ongeveer 6 bij 4 meter.

Mijn woning is een Hoekwoning uit 1930 ...

Mijn woning is een Hoekwoning uit 1930 met 4 verdiepingen en een zolder onder puntdak. Ca 70% van de beglazing is DUBBELGLAS. Met name op de 2e en 3e verdieping is het bij buitentemperaturen van onder de 14 graden + wind erg koud. Op veel plaatsen kan de enkele beglazing hier debet aan zijn alsmede 2 "bordkartonnen` balkonpuien met deuren en veel glas. De zolderverdieping draagt ook enorm bij aan de kou vanwege 0 isolatie. Dit ligt in de planning om hier 2 Dakkapellen te plaatsen waarna deze verdieping van ca. 5,5m x 4,5m geheel geisoleerd en afgetimmerd moet worden. Tot slot is er in de woonkamer last op 1 plaats aan erg veel tocht via muur(en vloer)