Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie van de uitbouw verbeteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie van de uitbouw verbeteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie van de uitbouw verbeteren

Isolatie van de uitbouw verbeteren

Mijn woonkamer heeft een uitbouw met polycarbonaat kanaalplaten dak. In de zomer is dit heerlijk maar in de winter wil ik een betere isolatie. Dit is wellicht mogelijk door dikkere platen of extra platen boven de bestaande platen met een tussen ruimte. Het dak bestaat uit 4 platen van 1 meter breed bij 3,20 meter lang.

Isolatie onder de aanbouw aanbrengen

Het gaat om een uitbouw waar geen kruipruimte onder zit. Er zal ongeveer 60 cm zand weg gezogen moeten worden zodat daar vloer isolatie, polystyreen, isolatie parels onder gespoten kan worden. De maten van de uitbouw zijn 3.40 x 2. 65 meter. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Gevel isoleren en van steenstrips voorzien

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande gemetselde gevel isoleren. 1x Voorgevel 6,6m breed en 7,1m nok hoogte. 2x Zijgevel 7,8m lang en 4,0m dakgoot hoogte. Minimaal Rc waarde 4. Isolatie afgewerkt met steenstrip om bestaande karakter te behouden. Helaas ben ik telefonisch bereikbaar en graag contact via e-mail. De klus hoeft pas volgend jaar uitgevoerd te worden, na realisatie van een uitbouw. NB Als dit voor u makkelijker is overweeg ik de klus in eigen beheer uit te voeren dan wel in onderlinge samenwerking met u.

Isolatie deels uit de kruipruimte verwijderen

Wij hebben in een later aangebouwd deel van ons huis en houtmierenplaag gehad. Deze is/wordt succesvol door de Rentokil bestreden. Deze mieren voelen zich erg prettig in de het isolatie materiaal (polystyreen) dat zich alleen in de smalle uitbouw bevindt. Om niet opnieuw een thuis te bieden aan deze mieren zou het isolatie materiaal verwijderd moeten worden. Het stuk waar het om gaat is ca 80-90 cm breed en 4,5 meter lang. De hoogte van de kruipruimte is ruim 70 cm, maar door de piepschuimlaag daar ter plaatse maar 55 cm.

Plat dak van een rijtjeshuis isoleren

Isoleren aan buitenkant plat dak in rijtjes huis (warm dak isolatie). Het gaat om een uitbouw van het dak dat over de hele breedte van de rij huizen loopt, dus geen op zichzelf staande dakkapel. Dakdeel is zo\'n 6 bij 3 meter. Kan dit wel, het dak krijgt dan een hoogteverschil met de buren. Zo ja graag een offerte.

Spouwmuur isoleren

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor een spouwmuur isolatie bij een 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 1984, ongeveer 85 m2. Hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten van verschillende isolatiematerialen en mogelijkheden. Ook dient er een gedeelte boven de uitbouw geïsoleerd te worden. De uitbouw is 3.50 meter hoog en het gedeelte hierboven, 4 meter dient ook geïsoleerd te worden. Deze gevel loopt in een punt.

Spouwmuren isoleren

Isolatie spouwmuren. Betreft benedenwoning met 1 slaapkamer boven (met balkon). Voortuin. Uitbouw (douche/bijkeuken) in achtertuin. Reële schatting: totaal 35 m².

Uitbouw isoleren

Plat dak uitbouw woning bestaat uit houten balklaag waartussen isolatie. Toch erg koud in deze uitbouw. Is extra isolatie mogelijk? Ook ivm condensgevaar? Oppervlakte van het dak is 30 m2. Ik zou graag advies en kostenopgave willen ontvangen.

Koud dak laten isoleren

Een dak (koud dak) voorzien van isolatie aan de buitenzijde, hwa en luchtdoorvoer. Het betreft ongeveer 30 m2 dak, van een uitbouw van een schuur.

Plat dak isoleren van een bijbouw

Huidige situatie: uitbouw over de gehele lengte van de woonkamer+keuken van een tussenwoning. - oppervlakte: lengte 6 meter en (diepte/breedte) 3 meter. - dak: houten dakbeschot plus bitumenlaag. - isolatie: isolatie aan de binnenkant plus plafond. Uitgevoerde werkzaamheden: - Plafond plus isolatie is verwijderd. Geplande werkzaamheden: - Gehele houten dakbeschot moet vervangen worden. - Twee balken zullen vervangen worden. Gewenste situatie: - Dakisolatie op de buitenkant. - Geen plafond. Balken en dakbeschot blijven zichtbaar. Graag 2 offertes uitbrengen voor: 1. Plaatsen dakisolatie aan de buitenkant. Onderscheid maken tussen materiaal (plus beschrijving techniek en isolatiemateriaal) en inspanning. Wanneer beginnen? 2. Vervangen dakbeschot inclusief metselwerk om het geheel af te ronden. Onderscheid maken tussen materiaal en inspanning. Wanneer beginnen?