Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie van PIR platen aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie van PIR platen aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie van PIR platen aanbrengen

Isolatie van PIR-platen aanbrengen

Graag wil ik isolatie laten aanbrengen door PIR platen aan te brengen tegen het dak aan de binnenkant. De oppervlakte is grofweg 150 m2. Het gaat om een appartement op de zolderverdieping met zadeldak (schuine daken).

Dak isoleren van een rijksmonument

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis uit 1903, rijksmonument (huidige dakpannen dienen door zelfde dakpannen vervangen te worden Tuille du Nord), bij ophogen dak AGV isolatie mogelijk afwateringsprobleem i.v.m. hout ombouwde dakgoten. Voorkeur PIR isolatie.

Dak isoleren

Het gaat om een boerderij van 1861, deze heeft een houten verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer gaat eruit (wordt door ons gedaan), vervolgens moet er een nieuwe verdiepingsvloer met isolatie geplaatst worden, om op deze manier de bovenverdieping te gaan gebruiken als slaapkamers en badkamer. Wellicht dat dit kan met een combinatie van PIR platen op OSB. Graag zie ik de offertes tegemoet met hierin aangeven welke mogelijkheden jullie hiervoor hebben, wat dit oplevert qua isolatie en daarmee besparend de stookkosten en natuurlijk de kosten van het plaatsen. Het gaat om circa 60 m2 in een L vorm.

Thermisch isoleren dak met ecologische dampopen inblaas isolatie

Thermische plafondisolatie inblazen tussen multiplex platen. Dikte 125 mm. Oppervlakte is bij elkaar zo'n 280 m2. Isoleren met ecologische dampopen inblaas isolatie dus zeker geen PIR, XPS, EPS etc. wel Houteol, Isovlas, Cellulose etc.

Dakisolatie aanbrengen

Ik wil de kap van mijn woning graag aan de binnenzijde laten isoleren. Er is momenteel geen isolatie aanwezig. Wij hebben interesse in de PIR platen die al een harde afwerklaag hebben. De woning is 6 meter breed en 8 meter diep,het gaat om in totaal ongeveer 70 m². Er zijn ook enkele dakramen aanwezig. Wij ontvangen graag een offerte en vragen om per email een afspraak te maken en/of offerte te sturen.

Isolatie/afwerking binnenzijde hellend dak

Woning uit 1974. Vanuit de woonkamer kijk je tegen het dak (vide). Het dak bestaat uit: 1. Betonnen dakpannen 2. Daaronder een (waarschijnlijk dampopen) folie 3. Daaronder een laag oud dakleer 4. Daaronder het dakbeschot (waarschijnlijk vezelplaat) Het dak is geïsoleerd en met gipsplaten en spack afgewerkt. Huidig: 1. Er is aan de binnenzijde geïsoleerd met PIR-platen 2. De PIR-platen zijn met spijkers strak tegen het dakbeschot aangebracht tussen de houten draagbalken van de woning 3. Aan de houten draagbalken zijn houten rachels aangebracht 4. Aan de houten rachels zijn gipsplaten geschroefd 5. Op de gipsplaten is een laagje stuc aangebracht Deze isolatie moet aangepast/vervangen worden. Graag advies. Huidige isolatie voldoet niet. Het is ongeveer 100 m2.

(her)Isolatie van schuin dak a 32 m2. ...

(her)Isolatie van schuin dak a 32 m2. Bestaat nu uit piepschuimen blokken van ongeveer 15 cm dikte tussen dakpannen en hardboard. Isolatie liefst ook voor geluid. Plaatsing van HR++ glas 1 m2 in woonkamer, keuken. Dit betekent ook vervanging 1 of 2 draaibare ramen. Plaatsing HR++ glas 4 m2 in slaapkamer. Graag mogelijkheden XLMat schapenwol, Easy Cell, Glaswol/Rotswol, PUR/PIR