Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie tegen geluid? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie tegen geluid. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie tegen geluid

Muur isoleren

Het betreft een woning uit 1920. Dunne poreuze stenen/metselwerk (voor mijn idee). Indien nodig de gehele muur opbouwen en isoleren? Is ongeveer 15 m2. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Plafond isoleren

Het betreft een appartement van begin 20 eeuw, het is erg luidruchtig, we horen de tv van de bovenbuurman. Soms zelfs voetstappen. Plafond is ongeveer 70 m2 wat gedaan moet worden. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Plafond isolatie

Jaren 30 woning waarin geluid (stappen, muziek, stemmen) van de bovenliggende verdieping hoorbaar zijn. Stappen zorgen ook voor trillingen die vervolgens voor extra geluid zorgen doordat bijvoorbeeld oude schuifdeuren gaan ratelen. Volgens mij betreft het een houten vloer, ik weet dan niet zeker of het plafond ook van hout is. Het plafond is een aantal (6-8 cm) verlaagd (er is dus sprake van een ‘tweede’ of ‘extra’ plafond). Ik ben er zelf ook niet helemaal uit hoe je hier tussen kan komen met isolatiemateriaal maar ik hoop eigenlijk dat jullie hier wel raad mee weten. Afhankelijk van prijs e.d. zou ik alleen mijn slaapkamer willen isoleren, ofwel het gehele appartement. Oppervlakte slaapkamer pak hem beet 20-25 m2, appartement ca. 60 m2.

Wand isoleren

Ik zoek een vakman om een wand te isoleren in een kantoor. Gaat om een binnenwand van ongeveer 4 bij 2,5 m. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal

Plafond isoleren

Plafond isolatie, woonflat 3 lagen uit 1952: houten plandelen en balken. Geluid isolatie van contact/ loop-'stamp' geluid van bovenburen met laminaat vloer. Slaapkamer is circa 4 bij 4 meter.

Woonkamer isoleren

Ik woon in Duitsland 8 km over de grens. We willen graag ons woonkamer aan de binnenkant laten isoleren, is ongeveer 68 m2. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik woon in een huis uit 1989 er is reeds dakisolatie, maar ik hoor de buren en voorbijgangers letterlijk praten. Het gaat mij voornamelijk om geluidsisolatie en uiteraard warmte isolatie is altijd welkom. Graag naast isolatie ook schilderklaar afwerken. Ik wil ook een dakkapel van 3 of 4,5 meter en wellicht een sanibroyeur wc laten plaatsen op zolder. Als dat ook tot jullie mogelijkheden behoort, hierover graag advies. Plus beneden achterdeur en ruit boven muurtje vervangen door openslaande deuren. Wellicht spouwmuur naar de buren (Geluid) isoleren. (De laatste 2 afhankelijk van kosten.) De oppervlakte is 10 bij 5,5.

Maisonette zo geluidsdicht mogelijk laten maken

Ik wil graag een advies en bezoek van een geluids-isolatie-expert over de te nemen maatregelen om geluid dat mijn 120 m2 appartement (maisonette) (bovenste twee verdiepingen in het gebouw) verlaat te reduceren tot (zo dicht mogelijk bij) nul decibel.

150 m2 Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om geluids-isolatie van de 1e verdieping, dit is een houtskelet dakopbouw welke in 2008 op de bungalow is geplaatst. Hier zijn 3 slaapkamers en een overloop waarvan ik de vloeren, wanden en plafonds tegen geluid geisoleerd wil hebben. De originele woning dateert uit de jaren '50 en is in 2008 volledig gerenoveerd. Ik schat de te isoleren oppervlakte op de 1e verdieping op circa 150 m2.

Geluids-isolatie woonkamermuur en kelder (muziekstudio)

Het betreft het plaatsen van een voorzetwand met geluiddempend materiaal i.v.m. overlast van de buren. Gaat om een woonkamermuur op de begane grond. De lengte van de wand is 7,16 m. Daarnaast moet er bij de buren een kelder die gebruikt wordt als muziekstudio volledig tegen geluid geisoleerd worden. De kelder is 3,00 meter x 2,00 meter en heeft een hoogte van circa 2,20 meter.

Partners

Partners van Casius