Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie onder de aanbouw aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie onder de aanbouw aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie onder de aanbouw aanbrengen

Renovatie en isolatie van buitengevel

Zal graag een prijs offerte krijgen om de buitengevel te isoleren en renoveren. Gaat om een woning van 1900 en een aanbouw van 1987. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Voorgevel is ongeveer 38m2, de zijgevel zal iets meer zijn. daarnaast wordt ik graag deskundig geadviseerd over de duurzaamheid in zijn totaal.

Isolatie onder de aanbouw aanbrengen

Het gaat om een uitbouw waar geen kruipruimte onder zit. Er zal ongeveer 60 cm zand weg gezogen moeten worden zodat daar vloer isolatie, polystyreen, isolatie parels onder gespoten kan worden. De maten van de uitbouw zijn 3.40 x 2. 65 meter. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Isoleren van een plat dak van een aanbouw

Ik ben in eigen beheer een aanbouw aan mijn woning aan het maken van 30 m² met een plat dak. De muren staan inmiddels en ik ben er aan toe om het dak te gaan plaatsen. Ik wil graag advies en een offerte ontvangen voor het isoleren van het dak. Ik wil weten welke isolatie hier het meest geschikt voor is en wat het kost om dat te plaatsen aan de buitenzijde of binnenzijde.

Isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren

Schuindak van de aanbouw (2x5m) geeft tocht via plafond. Tussen gipsplatenplafond en pannenlatten zit steenwol, waarschijnlijk al 30 jaar. Verder geen dakbeschot. Welke opties zijn er?

Schelpen als isolatie aanbrengen

In onze vrijstaande woning met een oppervlak van ongeveer 110 m2 staat bij hoge grondwaterstand water (rond 5 cm). Een deel van de woning, nieuwe aanbouw, heeft regelmatig last van schimmel. Klopt het dat schelpen dan een goede isolatie bieden en wat is de prijs? Mogelijk ook extra PURlaag of alternatief onder vloerverwarming van keuken aanbrengen. Die oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Plat dak isoleren

Ik wil graag een plat dak laten isoleren. Het betreft een plat dak van 9.10 x 3.40 meter. Ik wil de isolatie graag aflopend naar de afvoer. De minimale RD waarde wil ik graag 3.5 hebben. Het gaat om een makkelijk bereikbare aanbouw.

Dakisolatie met hoge R-waarde

Ik wil graag warm dak isolatie voor een aanbouw van 1 meter x 6 meter met een zo hoog mogelijk r-waarde.

Aanbouw met dakterras isoleren

Offerte gevraagd voor begane grond, plat dak, terras boven, hout, isolatie dient van onder gedaan te worden. Circa 20 m2 oppervlakte.

Vochtige kruipruimte met schelpen isoleren

Wij hebben last van een vochtige kruipruimte waar de laatste tijd water in staat. Hierdoor is het in de kelder muf en is er schimmelvorming. Onder de vloer is al Tonzon isolatie en een dampdichte laag plastic. Maar ondanks het plastic staat er nu water onder in onze kruipruimte onder de bijkeuken en bij de meterkast. Onder de woonkamer en de aanbouw is het wel droog, doordat het zand hier iets hoger ligt. Daarom willen wij graag schelpenisolatie om dit vochtprobleem aan te pakken. Onze kruipruimte is ongeveer 55 m2. De kruipruimte is via een kelderluik goed bereikbaar. Graag ontvangen wij van u een indicatie van de prijs hiervoor op de mail.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn vrijstaande woning laten isoleren. De woning is rond 1938 gebouwd en heeft houten vloeren, zonder isolatie. Er is een aanbouw met een geïsoleerde betonvloer. Er is een kruipruimte van circa 35 cm hoog onder de woning met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Ik ontvang graag een offerte voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen of korrels of wat anderszins wordt aanbevolen. Verder wil ik de spouw in de buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 75 m². Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van vlokken of korrels. Voor zowel de vloer als spouw wil ik minimaal HR+ isolatiemateriaal.