Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

HR parels in de kruipruimte plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hR parels in de kruipruimte plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hR parels in de kruipruimte plaatsen

Isolatieparels of chips op bodem kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. Met eps hr ++ xl parels. Een laag van minimaal 25 cm denk ik. De kruipruimte is goed bereikbaar en ook vrij diep. De ruimte is 25 m2 en ook wil ik graag 2 ventilatie roosters laten boren naar de kruipruimte.

Kruipkelder met iso parels opvullen

Ik wil de kruipruimte van 50 m2 en 50 cm hoog laten opvullen met iso parels HR++. Deze moeten gewoon erin gespoten worden en de rommel die er zit mag daar gewoon blijven.

Kruipruimte isoleren met parels

Isoleren van de kruipruimte, waar momenteel zand in ligt, met HR++ PS parels en aanbrengen van 2 ventilatie kokers. Het gaat om ongeveer 50 m2.

HR parels in de kruipruimte plaatsen

Wij willen onze kruipruimte laten isoleren met parels. Kruipruimte bodem ( duinzand) is 50 m2 en bereikbaar via een luik. Hoogte ongeveer 35 cm. Graag een indicatie van de kosten

EPS HR++ parels aanbrengen

Ik heb voor een oppervlakte van 75 vierkante meter grijze parels nodig. Wat gaat mij dit kosten inclusief levering naar Landgraaf?!

Bodemisolatie met EPS-parels aanbrengen

In verband met mogelijke subsidie aanvraag dien ik 2 maatregelen te nemen. 1 is HR++ glas, welke al wordt uitgevoerd. En 2 is mogelijke bodemisolatie. Conform voorwaarden SEEH subsidie is minimaal 44 m² nodig, echter is ons huis 96 m². Ik ben van plan om alleen bodemisolatie af te nemen als dit qua subsidie, HR ++ glas, mij niets kost. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Spouwen ontdoen van oude isolatie en vervolgens isoleren

Wij willen onze spouwmuren laten isoleren. Het gaat om een hoekwoning uit 1963 met ongeveer 90 m² te isoleren muur. De spouw heeft een spouwbreedte variërend van 5 tot 6 cm. Bij inspectie van de spouw blijken er her en der nog kluwen steenwol aanwezig te zijn. Het inwinnen van advies leidt ertoe dat wij dit eerst willen laten verwijderen voordat we tot isolatie overgaan met Supafil, HR++ parels of neopixels. Wij zoeken een bedrijf met skg-ikob certificering, dat de spouw schoon kan blazen en zo de steenwolresten kan verwijderen en daarna de spouw kan hervullen. Levert u verschillende van de bovenstaande materialen, dan ontvangen wij graag meerdere offertes. Is het bij uw bedrijf ook mogelijk alleen te reinigen dan ontvangen wij daar ook graag een prijsindicatie van. Wilt u zelf de muur eerst komen bekijken om een vrijblijvend advies uit te brengen, dan bent u uiteraard welkom. Offertes ontvangen wij bij voorkeur per mail.

Bodemisolatie met parels

Het betreft een offerte aanvraag om de kruipruimte van 60 m2, opgedeeld in 2 compartimenten te laten voorzien van HR++ parels. De kruipruimte is via 2 luiken toegankelijk. De kruipruimte is vochtig.

HR-parels in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag mijn kruipruimte isoleren (bodemisolatie) met HR parels. Het betreft een vloeroppervlakte van ongeveer 46 m2. Kunt u een indicatie geven van de te verwachten kosten (materiaal en aanbrengen)? Ik heb al een offerte liggen maar deze vind ik nogal prijzig. De kruipruimte is toegankelijk via een luik in de woning.

Kruipruimte met parels isoleren

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren met EPS HR++ parels of met Neo Pixels. De kruipruimte is 80 m2 verdeelt over diverse compartimenten. De ruimte is via een luik toegankelijk en ongeveer 40 centimeter diep. Ik verneem graag de kosten voor de twee genoemde isolatie mogelijkheden.