Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelisolatie aanbrengen

Gevelisolatie aanbrengen

Wij hebben een vrijstaande woonboerderij uit 1709. Alle gevels op de voorgevel wil ik laten isoleren vanaf de buitenzijde. De boerderij is 13 bij 8 meter groot en heeft 3 woonlagen.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Graag wil ik spouwmuurisolatie aanbrengen aan onze topgevel, voor en achterzijde van onze 2 onder 1 kap woning. Totaal gaat dit om ca. 80m2.

Vloerisolatie en gevelisolatie aanbrengen

Ik wil de vloer laten isoleren. Aan de onderkant van de vloer isolatie aanbrengen, of op een andere wijze. Graag advies hierover. In ieder geval niet de kruipruimte volspuiten. De vloer is circa 60 m2. Er is een kruipruimte die droog is. Mogelijk wil ik ook gevelisolatie met u bespreken.

Gevelisolatie leveren en aanbrengen

Wij gaan funderen en daarna gaan wij de gevel laten isoleren. Bij het isoleren gaat om 82 m2. Isoleren van binnenuit. Wij zouden graag hiervoor een offerte en daarna gelijk zo snel mogelijk een ondertekende uitvoerdersverklaring ontvangen zodat wij nog vóór 1-3 subsidie hiervoor kunnen aanvragen.

Gevelisolatie aanbrengen

Ik wil graag gevelisolatie aan laten brengen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1914. De oppervlakte ongeveer 60 m2.

Bodem- en gevelisolatie aanbrengen

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het isoleren van de gevel en de bodem d.m.v. isolatie parels. Kruipruimte is slecht/niet toegankelijk. Gaat om ongeveer 100 m² muur en ongeveer 50 m² vloer. De buren willen misschien ook meedoen.

Gevelisolatie aanbrengen

Graag wil ik informeren naar de kosten van gevelisolatie van een 2 onder 1 kap huis. De gehele zijkant, gehele voorkant en de achterkant half (vanaf dak tot halverwege huis i.v.m. plat dak - aanbouw). Bedankt!

Gevelisolatie aanbrengen in de spouw

Wij hebben in een schuur een speelkamer gerealiseerd voor onze dochter, er komt alleen nog redelijk veel kou naar binnen. Wij zouden daarom hier graag spouwmuur isolatie willen aanbrengen. De muren hebben een afmeting van 1,80 bij 2,10 meter. En 1,20 bij 2,10 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Dak- en gevelisolatie aanbrengen

Graag laten wij het platte dak van ons rijtjeswoning van buitenaf isoleren. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Daarnaast willen wij ook de gevel van de bijkeuken, ongeveer 25 m2, laten isoleren.

Gevelisolatie: isolatieplaten aanbrengen

Wij willen een voormalig schoolgebouw (laagbouw) van de buitenkant isoleren met isolatieplaten op de gemetselde gevels. Het gaat om 350 m2 en wij dienen een rc-waarde te halen van in elk geval 4. De gevel is 2.5 of 3 meter hoog, de gymzaal is 4.5 meter hoog. Steigers zijn beschikbaar. Het gaat om het isoleren en eventueel ook afwerken van de buitenmuren met stucwerk.