Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel en dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel en dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel en dak isoleren

Oud pand volledig isoleren(gevel, muren, dak, vloer)

Oud pand uit 1914 dat volledig geïsoleerd moet worden, dus gevel, muren, vloer en dak isolatie. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Huidige situatie: Buitengevel zijn gestucd met daaronder een dun laagje isolatie, aan de binnenzijde voorzetswanden met ook mogelijk isolatie. Dit geldt ook voor het dak. Ik verneem ook graag de kosten voor het aanschaffen van vloerverwarming.

Buitenzijde isoleren

Het is een lang gevel boerderij verdeeld naar 2 huizen. Voor het gedeelte waar ik woon wil ik de kosten weten om het te laten isoleren van buiten af. Er zitten 2 dakkapellen aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Beide met schuin dak. Het liefst de oude dakpannen hergebruiken. Hierdoor krijg ik wel hoogte verschil met de buurman, is dat een probleem met isoleren? Het dak is ongeveer 12 meter lang en 4 meter hoog.Misschien dat de buurman mee doet maar dat ligt aan de kosten.

Isoleren dak, garage en gevel

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: niet alleen het dak maar ook de gevel van binnenuit isoleren op de eerste verdieping. Het dak heeft een knik halverwege, het is namelijk een mansardedak. Ook een deel van het garagedak isoleren. Gaat om ongeveer 100 vierkante meter.

Gevel en dak isoleren

Het dak is 13 meter lang en het huis is circa 7.5 meter breed met een hellend dak (gewoon en zonder schuine dakramen ). Isoleren van binnenuit. Misschien dat er iets aan isolatie in/ op zit, dit durf ik niet te zeggen. De voorkant van de gevel is voorzien van schroten, deze dient ook te worden geïsoleerd (10.5 m2). Vraag is wat moet eerst gebeuren? Vervangen schroten of isoleren? De achterkant en de zijkant bij elkaar zijn ongeveer 13 m2 (veel ramen).

Dak- en gevelisolatie aanbrengen

Graag laten wij het platte dak van ons rijtjeswoning van buitenaf isoleren. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Daarnaast willen wij ook de gevel van de bijkeuken, ongeveer 25 m2, laten isoleren.

Kantor isolatie

Dak en spouw wil ik graag geisoleerd hebben. Het betreft een kantorgebouw van 47. 3 pa 18. 5m 3 laag. Met een RC-waarde van 6 voor dak en 4. 5 voor gevel. Ik wil graag weten hoevel het zal kosten voor aanbrengen en welke isolatie materiaal gaat u toepasen.

Gevel van keuken isoleren

Betonnen achterwand isoleren in ruimte van 25 vierkante meter (keuken) met betonnen achterwand, geïsoleerd dak en dubbele beglazing.

Woning uit 1900 isoleren

Het betreft een woning met bouwjaar 1900. Muren zijn scheef en de voorgevel staat zelfs schuin naar achteren. Naast nieuwe gevel ervoor metselen of muren bekleden met potdeksel willen we ook de optie van opnieuw stuken meenemen in de beslissing. Enkelsteensmuur. Begane grond van voorzijde, zijkanten en achterzijde van vrijstaand huis. In totaal 125 m2. Gevels met verschillende stenen aangevuld. Het huis is nooit koud of heel warm. Vloer met isolatie is een aantal jaren terug aangebracht. Gewenste afwerking isolatie en in overleg bepaalde afwerking. Graag uw advies in deze + prijsopgave. Meerdere verhalen gehoord en zoek graag iemand met ervaring met woningen van begin 1900. Ook graag even naar het dak kijken.

Verhelpen koudebrug

Onze flat heeft waarschijnlijk last van een koudebrug. Nu zou ik graag willen weten wat we aan het probleem kunnen doen en hoe duur het is om het te laten maken. Complex met masionettewoningen. Complex bestaat uit 8 woningen. Woningen beneden hebben er geen last van. Bovenwoningen hebben met name aan de voorzijde last van vocht. Graag een bedrijf voor advies, mogelijkheden, offerte en vervolgens uitvoering. Waarschijnlijk isolatiewerkzaamheden bij dak of gevel. Afmeting van het complex weet ik niet precies.

Isolatiepartner gezocht

Onze organisatie is zoekende naar een partner die voor ons de isolatie kan uitvoeren. Werkgebied: Nederland. Dak, muur, gevel, vloer isolatie. Neem contact op.