Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolerende wand plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolerende wand plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolerende wand plaatsen

Geluidsisolerende wand plaatsen

Ik heb al maandenn elke avond/nacht van mijn buurman, door bezoek en stemgeluid. Het is bekend bij woningbouw & politie en zegt zelf al rekening te houden. Helaas leeft hij snachts en in deze flat is nogal gehorig.. Zelf wil ik terug gaan studeren dus heb mijn centjes hard nodig, is het aan te raden om hiervoor echt een bedrijf te laten komen? Of zou ik dit prima zelf kunnen doen? Ik weet niet wat de montagekosten zijn per uur maar ben zelf best handig.. Graag ben ik benieuwd wat de kosten zijn voor een muur van zon 20 meter lang en 2,5 hoog. De woonkamer is doorgebroken maar ik hoor hem het meest op het stuk waar ik ook de woonkamer heb.

Geluidsisolerende wand in de woonkamer plaatsen

Wij kochten vorig jaar een mooie tussenwoning uit bouwjaar 1985. Ik ervaar helaas veel geluidsoverlast van mijn buren aan één zijde en wil daarom laten bekijken of er in mijn woonkamer een voorzetmuur met geluidsisolatie kan worden gebouwd van 700 x 260 cm. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.

Geluidsisolatie enkelsteens muur

Het betreft het aanbrengen van een geluidsisolerende wand van ongeveer 4 meter lang en 3 meter hoog. Reductie van 20 DB, inclusief garantie dat het geluid echt met 20 DB gereduceerd wordt.

De muren tussen mij en mijn buren zijn ...

De muren tussen mij en mijn buren zijn erg gehorig (laten veel geluid door) Graag had ik een geluidsisolerende voorzet wand geplaatst. Graag een offerte.

Huidige muur in woon en slaapkamer ...

Huidige muur in woon en slaapkamer voorzien van een geluidsisolerende wand. Tussen de nieuw te zetten wand (betonblokken cq systeemwand) en de huidige muur dient geluidsisolatie worden aangebracht. Woonkamer is 9.50 meter bij 2,60 meter. Slaapkamer is 4 bij 2,60 meter. Nieuwe muur wordt door mij zelf van behnag voorzien. Dient derhalve behangvrij te worden opgeleverd.

Isoleren van garagemuur +/- 15 m2 plus ...

Isoleren van garagemuur +/- 15 m2 plus een geluidsisolerende wand met deur op zolder plaatsen (b6 m, h2,4 m met een helling van 37 graden).