Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolatie van een slaapkamermuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolatie van een slaapkamermuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolatie van een slaapkamermuur

Geluidsisolatie van een slaapkamermuur

Ik wil graag een muur op de slaapkamer laten isoleren voor geluidsdemping. Afmetingen +- 2. 80 m. Breed, 2. 40 m. Hoog. Er is een schuine wand en een stopcontact.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Ik wil graag iets doen aan geluidsisolatie van onze buren. Het gaat om de slaapkamer op de 1e verdieping en de woonkamer. Het is een (particuliere) huurwoning. De woning is van de jaren 1970 met houten vloeren. Ook als de buren beneden iets doen, is het boven te horen. De buren hebben een uitbouw, misschien dat die het geluid doorgeeft? De muur van de slaapkamermuur is 3 meter breed. En beneden is de muur van de woonkamer 10 meter. Ik ben op zoek naar een voordelige maar ook simpele, goed werkende oplossing. Wat zijn de opties en prijzen?

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Wij willen graag onze slaapkamermuur isoleren. De slaapkamermuur is 4,40 meter breed en 2,55 meter hoog. Tevens willen wij graag een rails met 4 schuifdeuren voor de kledingkast laten plaatsen met een hoogte van 255 cm. en een breedte van ongeveer 5 meter. Graag zien wij een offerte tegemoet.

Het gaat om geluidsisolatie van water- ...

Het gaat om geluidsisolatie van water- en afvoerbuizen die langs de slaapkamermuur lopen. De buizen moeten of zelf voorzien worden van een geluidsabsorberend materiaal en anders moeten de muren worden geisoleerd.