Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolatie op gevel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolatie op gevel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolatie op gevel plaatsen

Geluidsisolatie op gevel plaatsen

Wij ervaren in onze woning veel geluid van verkeer van de doorgaande weg. Dit willen we verminderen/weg. We hebben op de slaapkamer al kunststof kozijnen maar dit werkt onvoldoende. Daarom zitten wij te denken om de gehele voorzijde met een geluidsisolatie te behandelen (mocht u advies hebben hoe wij dit het beste kunnen doen staan wij daar zeker open voor). Het betreft een 2 onder 1 kap woning, oppervlakte tussen de 50 en 100 m2.

Geluidsisolatie in de gevel aanbrengen

Ik wil iets doen aan de buitengeluiden, zoals voorbij rijdende auto's en tractoren. De geluiden komen vanaf de noordkant. De gevel aan de noordkant zal 12 meter breed zijn en ongeveer 2.5 meter hoog. Het huis is tussen 1980 en 2000 gebouwd. Er is een spouwmuur aanwezig.

Ik heb een oude woning uit 1949 ...

Ik heb een oude woning uit 1949 grotendeels nog in originele staat.(inhoud 500m3 woonoppervlakte 170m4) De woning is erg gehorig en niet geisoleerd.(zowel thermisch als acoustisch) Ik zoek een vakman die op het gebied van geluidsisolatie diverse geluidsisolerende materialen weet te gebruiken.(daar er een grote diversiteit aan materialen is) Iemand die garandeert dat het effekt optimaal is. Tevens moeten dak/gevel/raam/muur/plafond isolerende maatregelen getroffen worden. Ik zoek iemand die vrijblijvend een offerte wil uitbrengen over bovenstaande werkzaamheden, en op korte termijn hiermee aan de slag kan (LIEFST NOG DEZE MAAND dec).eventueel stapsgewijs daar er ook andere werkzaamheden zullen plaats vinden. De woning is gelegen in Zandvoort,