Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning

Geluidsisolatie aanbrengen

Last van geluid van buren. Daarom willen we 2 muren isoleren. Beide muren zijn 4m hoog en 4 m breed ongeveer. Oud huis uit 1910. Halfsteense muur tussen buren en ons. Er moet ook stroom door gelust. Bij voorkeur contact opnemen via e-mail. Ivm onregelmatig werk.

Geluidsisolatie aanbrengen

Aan een kant van het appartement grens ik aan een andere bewoner. Die speelt de zo goed de hele dag piano/overige instrumenten. Hoewel het een betonnen muur is kan ik de piano door het hele huis horen. De instrumenten staan in zijn woonkamer en ik hoor het recht door de muur heen naar mijn woonkamer en slaapkamer. Dus het is met name de woonkamer die belangrijk is, want in de rest van het huis kan ik mee leven. Ik ga er vanuit dat als het in de woonkamer isolatie dicht is dat ik het ook niet meer in de slaapkamer hoor. Verder heb ik aan die muur de bekabeling van de tv zitten. Ik zou graag een strak en minimalistisch wand willen. Iets wat compleet wit is en nauwelijks opvalt. Hoor graag uw advies.

geluidsisolatie aanbrengen op plafond

Plafond van de slaapkamer beneden isoleren om zo geluidsoverlast van boven te verminderen. Het gaat om 20 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik woon in een huis uit 1989 er is reeds dakisolatie, maar ik hoor de buren en voorbijgangers letterlijk praten. Het gaat mij voornamelijk om geluidsisolatie en uiteraard warmte isolatie is altijd welkom. Graag naast isolatie ook schilderklaar afwerken. Ik wil ook een dakkapel van 3 of 4,5 meter en wellicht een sanibroyeur wc laten plaatsen op zolder. Als dat ook tot jullie mogelijkheden behoort, hierover graag advies. Plus beneden achterdeur en ruit boven muurtje vervangen door openslaande deuren. Wellicht spouwmuur naar de buren (Geluid) isoleren. (De laatste 2 afhankelijk van kosten.) De oppervlakte is 10 bij 5,5.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb een benedenwoning van 60 m2 met prachtig origineel ornamenten plafond uit 1903. Tussen de balken is waarschijnlijk stro aangebracht voor de isolatie. Ik heb geluidsoverlast van mijn bovenbuurvrouw en wil daarom isoleren. Het plafond mag uiteraard niet stuk en moet na isolatie netjes afgewerkt worden. De spuitwol Supafil leek mij een goed optie? Op 1 plek in een hoek is al door mijn vorige bovenbuurman isolatie ingespoten wegens babykamer (paar m2).

Geluidsisolatie aanbrengen op plafond

Sinds onze verbouwing (waarin wij een verlaagd plafond hebben verwijderd) ervaren wij geluidsoverlast van onze bovenbuurvrouw. Het gaat met name om TV en stemgeluiden. Wij willen heel graag onderzoeken of we dit kunnen verminderen zonder dat ons plafond weer een fors stuk omlaag moet. Het plafond is in totaal 40 m2.

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Mijn maisonnettewoning (begane grond en 1e verdieping) is van beton maar ik heb geluidshinder van de maisonettewoning boven mij. Mijn bovenverdieping is slaapverdieping en bij de bovenburen is het precies andersom. Dus de slaapverdiepingen liggen direct boven elkaar. Er is een leidingkoof welke in open verbinding lijkt te staan met de overige bovengelegen verdiepingen. Graag advies van een ervaren isolatiespecialist. De bovenburen schijnen mij ook te horen. Dus gehorig en twee kanten uit. Dacht aan isolatie van koof, wand en plafond. Mocht 1 wand niet voldoende zijn, mogelijk uitgebreid met extra wand (6 m²). Ongeveer 4 stopcontacten moeten verzet worden. Het geheel schilderen kan erbij, hoeft echter niet. In totaal zou dit betekenen dat er circa 30 m2 geisoleerd zou moeten worden.

150 m2 Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om geluids-isolatie van de 1e verdieping, dit is een houtskelet dakopbouw welke in 2008 op de bungalow is geplaatst. Hier zijn 3 slaapkamers en een overloop waarvan ik de vloeren, wanden en plafonds tegen geluid geisoleerd wil hebben. De originele woning dateert uit de jaren '50 en is in 2008 volledig gerenoveerd. Ik schat de te isoleren oppervlakte op de 1e verdieping op circa 150 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag advies over verminderden geluid van buren. Loopgeluiden etc. Woonkamer muur grenst aan buren is ca. 18 m2 Huis is uit jaren 60. Ik ga binnenkort verbouwen en wil dit evt. meenemen. (evt afwerking, stuken van muren en plafonds, is al meegenomen in de verbouwing) Het gaat vooral om isolatie in de woonkamer, andere ruimtes heb er weinig last van.

Geluidsisolatie aanbrengen in slaapkamer

Graag een slaapkamer tegen geluiden van de buren isoleren. Ik weet helaas niet om hoeveel m2 het gaat. Het is een normale slaapkamer.