Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolatie aanbrengen

Geluidsisolatie aanbrengen

Het betreft een voormalige winkelruimte die als woonruimte in gebruik genomen gaat worden, en voor wat betreft geluid van de boven gelegen appartementen geïsoleerd moet worden. Het huidige gipsplafond is ca. 3.00 m hoog en ik denk er over om hier onder het nieuwe geluidwerende plafond te leggen, een andere optie is om eerst het oude plafond er uit te halen, dit ook afhankelijk van de benodigde minimale hoogte van het nieuwe plafond. De diepte van de ruimte is ca. 16,50 m en breed ca. 4,14 tot 4,03 m voorste ruim 5 m ca. 3,05 m breed door de trap naar de bovenverdieping.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij willen de scheidingsmuren isoleren tegen geluidsoverlast vanuit het buurhuis. Woonkamer en 2 slaapkamers die tegen elkaar aan liggen, totaal 34,55 m2 gladde stenen muur. Het betreft een huurhuis, hoekwoning bouwjaar 1966. Medio half jan. 2020 is de overdracht.

Dak isoleren

hellend dak ongeveer 350 m2 van PIR dakplaten moet aan binnenzijde met name voor geluidsisolatie na-geïsoleerd worden. kap is stalen spanten en houten gordingen. Dikte van isolatie nader te bepalen. huidige dak heeft een Rc=3,5. Ga er van uit dat de spuitisolatie dampdicht is, om vochtproblemen later te voorkomen en ik wil ook geen additioneel dampdicht folie aanbrengen.

Geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes

We hebben een vijftal geschakelde vergaderruimtes waarvan we de geluidsisolatie significant willen verbeteren. 1 vergaderruimte is 4 x 3 meter. Er zitten houten wanden tussen, daar zit al isolatie in, maar onvoldoende. We horen de gesprekken van vergaderruimtes naast ons.

Geluidsisolatie aanbrengen

We wonen op ongeveer 2 km afstand van de A 16. s ochtends en s avonds worden we uit de slaap gehouden door het geruis van de snelweg. De ramen van de slaapkamer hebben geluidwerend glas. Tevens is het fijn dat de hitte van het dak in de warme zomers ook wat tegen gehouden wordt. Wij willen de snelweg helemaal niet horen wat moet er in onze situatie dan gedaan worden. Mogelijk is alleen isolatie van het plafond onvoldoende. Ik denk dat er tussen de 30 en 100 m2 isolatie aangebracht moet worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.

Geluidsisolatie aanbrengen

Vanwege flinke geluidsoverlast van mijn bovenburen moet ik mijn plafond laten isoleren. De huiskamer is 6.30 x 3.75 meter, de slaapkamer 3.75 x 1.90 meter. Verder wil ik ook graag een offerte voor het isoleren van de kruipruimte (ongeveer 1.40 hoog), de totale oppervlakte van mijn huis is 67 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb veel last van contact geluiden van de bovenburen. Ik wil daarom mijn plafond isoleren. Het gaat om 60 m2. Graag een offerte.

Geluidsisolatie aanbrengen

I'm looking for geluidisolatie solution to reduce contact noise (eg children running, people walking). Are you able to help? It's 56 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen in houten plafond

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn houten plafond, oppervlak 35 m², kan isoleren tegen geluid. Momenteel hangt er glas- en steenwol, deze kan eventueel hergebruikt worden - hier laat ik mij graag over informeren.