Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidisolatie in plafond en geluiddempende ondervloer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidisolatie in plafond en geluiddempende ondervloer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidisolatie in plafond en geluiddempende ondervloer plaatsen

Geluidisolatie in plafond en geluiddempende ondervloer plaatsen

Wij wonen in een benedenwoning uit bouwjaar 1912 en ervaren veel geluidsoverlast van onze bovenburen. We willen graag een afspraak maken met een vakman die ervaring heeft met het aanbrengen van geluidsisolerende maatregelen. We denken zelf aan het aanbrengen van dergelijke isolatie in het plafond. Verder willen we ook uw advies en een prijsopgave voor een ondervloer waarmee het best mogelijke resultaat kan worden bereikt. We hebben krakende vloerdelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsopgave.

Geluidisolatie boven systeemplafond tegen geluidoverdracht

In onze praktijk zijn twee kamers van elkaar gescheiden door een systeemwand, die opgetrokken is tot de hoogte van het systeemplafond. Hierdoor is er veel overdracht geluid tussen beide kamers. Geluidsisolatie boven het systeemplafond is wenselijk. Hoogte 30-40 cm. Breedte plm 9 m. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat er buizen (met name luchtbehandeling) en kabels boven het plafond lopen. Materialen aan te leveren en af te voeren door vakman. In offerte duidelijkheid geven over oplossingsrichting ("plofpakketten" of...). Waarschijnlijk is het nodig om eerste de situatie te komen bekijken.

Geluidisolatie in vloeren aanbrengen

Ik wil graag de houten vloeren meer isoleren tussen 3 etagewoningen met houten tussen vloeren onderling. De bovenste woning zou aan bovenzijde geïsoleerd moeten worden, bij de begane grond woning moet de isolatie gevonden worden via het plafond. Waarbij de 1e etage een houten vloer heeft op verende laag. De ruimte tussen de balken is gevuld met steenwoldekens. De bovenste en benedenwoning is in oktober leeg. De eerste etage is bewoond en wil ik zo veel mogelijk vanaf blijven. De bovenste etage betreft 45 m2 vloer en de begane grond is 55 - 60 m2.

Geluidisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik wil graag een geluidwerend plafond laten aanbrengen in een slaapkamer van 4.00 x 4.15 meter. De kamer is 3.30 meter hoog en er zit nu een lamellenplafond op 3 meter hoogte. Graag advies en offerte voor de beste oplossing.

Geluidsisolatie aanbrengen tussen de houten verdiepingsvloeren

Ik wil graag geluidisolatie laten aanbrengen tussen de houten verdiepingsvloer en het verlaagde plafond in de woonkamer. Daar zit ongeveer 25 tot 30 cm aan ruimte tussen. Het gaat om circa 70 m2.

Geluidisolatie spuiten achter voorzet gipswand op zolder

Op de zolder is ooit een voorzet gipswand met latten op een afstand van 60 cm geplaatst tegen betonnen scheidingsmuur. Schuin dak. Hier is een spouwruimte van 3.5 cm ontstaan. Het fungeert nu als een klankkast voor de buren. Het wordt straks een jongenskamer en we willen dit graag oplossen. Graag willen we dit opgevuld hebben met isolatie korrels of steenwol vlokken, wat het beste is om evt geluid overdracht maximaal te voorkomen. Boven een aluminium plafond is genoeg ruimte (45 cm), en de gipsplaten zijn daar aan de bovenkant open om het materiaal er in te spuiten. Het is dus niet voor koude isolatie maar voor geluidisolatie, alle beetjes helpen en zal beter zijn dan de situatie nu. Het is ongeveer 13,5 m wat geïsoleerd moet worden. Graag zouden wij een prijs indicatie van u ontvangen.

Houten verdiepingsvloer laten isoleren

Tussen de houten verdiepingsvloer en het plafond geluidisolatie aanbrengen. Het betreft 60 m2, hier kan waarschijnlijk een standaard maat isolatie worden aangebracht.

Plafond isolatie

Geluidsisolatie van een oud plafond. Oud huis uit 1905, met een doordreunende houten plafond/vloer waarop parket ligt. Het idee is om een los plafond, niet verbonden met het oude plafond, met geluidisolatie aan te brengen. Kamers zijn hoog genoeg, oppervlakte is 4,75 bij 3,00 meter en 4,50 bij 3,00 meter.

Pand uit 1912. Zolder is van binnen ...

Pand uit 1912. Zolder is van binnen gestript tot op dakbeschot. Dakbeschot is tijdens vorige 'renovatie' lelijk, maar degelijk gerepareerd. Nieuw pannendak, geen buitenisolatie. Nieuwe electriciteitsleidingen. Dak beschikt over 3-4 dakkapellen. Schuin dak begint ca. 90 cm boven de vloer. Afmeting ruimte ca. 4 x 8 meter. Schuin dak over beide lange zijden en 1 korte zijde. Doel: Isolatie dak aan de binnenkant d.m.v. glaswol of vergelijkbaar materiaal, afgetimmerd met gipsplaten die van boven naar beneden lopen. Isolatie TUSSEN de vertikale spinten. Aanbrengen enkele horizontale balken/rachels noodzakelijk. Tevens warmte- en geluidisolatie rechtopstaande gedeelte (90 cm) van vloer tot aan schuin dak, op dezelfde wijze. Geen verlaagd plafond o.i.d. Totale oppervlakte ca. 70 m2 maximaal