Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidisolatie aanbrengen

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag zou ik geluidisolatie in de woonkamer van een benedenwoning laten plaatsen. Het gaat hierin echt om het isoleren tegen geluiden van de bovenliggende verdiepingen. De woonkamer bestaat uit 2 delen, een deel van 3.50 bij 4 meter en een deel van 3.50 bij 5.50 meter.

Geluidisolatie aanbrengen

Wij ontvangen graag een telefonische indicatie voor het aanbrengen van plafondisolatie in een woning die wij willen gaan aankopen. De bovenburen hebben een houten vloer. Naast de isolatie dient de verdieping wel brandwerend gescheiden te worden. Het gaat om een ruimte van 9.5 bij 4 meter en om een ruimte van 10 bij 6.33 meter.

Geluidisolatie in plafond en geluiddempende ondervloer plaatsen

Wij wonen in een benedenwoning uit bouwjaar 1912 en ervaren veel geluidsoverlast van onze bovenburen. We willen graag een afspraak maken met een vakman die ervaring heeft met het aanbrengen van geluidsisolerende maatregelen. We denken zelf aan het aanbrengen van dergelijke isolatie in het plafond. Verder willen we ook uw advies en een prijsopgave voor een ondervloer waarmee het best mogelijke resultaat kan worden bereikt. We hebben krakende vloerdelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en prijsopgave.

Geluidisolatie in de woning aanbrengen

Allereerst wil ik mij excuseren voor mijn Nederlands, die niet mijn moedertaal is. Mocht u mijn bericht niet begrijpen, aarzel dan niet om te reageren. Graag wil ik een vrijblijvend en gratis offerte ontvangen met betrekking to geluidisolatie van een muur tussen een slaapkamer en een woonkamer, inclusief het vervanging van de (dunne) deur. Materiaal lijkt me geprefabriceerd. Oppervlakte inschatting: 15 m2. Mochten jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag. Komen jullie ter plaatse? Bij voorkeur op maandagavond vanaf 8 uur.

Geluidisolatie in vloeren aanbrengen

Ik wil graag de houten vloeren meer isoleren tussen 3 etagewoningen met houten tussen vloeren onderling. De bovenste woning zou aan bovenzijde geïsoleerd moeten worden, bij de begane grond woning moet de isolatie gevonden worden via het plafond. Waarbij de 1e etage een houten vloer heeft op verende laag. De ruimte tussen de balken is gevuld met steenwoldekens. De bovenste en benedenwoning is in oktober leeg. De eerste etage is bewoond en wil ik zo veel mogelijk vanaf blijven. De bovenste etage betreft 45 m2 vloer en de begane grond is 55 - 60 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik ondervind overlast van de bovenburen. Ik wil graag geluidisolatie aan laten brengen. Ik woon in een oud appartement met houten verdiepingsvloeren. Het woonoppervlak van het appartement is 78 m2. Het betreft voornamelijk de woonkamer en de slaapkamer.

Geluidisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik wil graag een geluidwerend plafond laten aanbrengen in een slaapkamer van 4.00 x 4.15 meter. De kamer is 3.30 meter hoog en er zit nu een lamellenplafond op 3 meter hoogte. Graag advies en offerte voor de beste oplossing.

Geluidsisolatie aanbrengen tussen de houten verdiepingsvloeren

Ik wil graag geluidisolatie laten aanbrengen tussen de houten verdiepingsvloer en het verlaagde plafond in de woonkamer. Daar zit ongeveer 25 tot 30 cm aan ruimte tussen. Het gaat om circa 70 m2.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Ik wil graag geluidisolatie van mijn maisonnette woning. Ik heb last van de beneden buren (hoor hem praten en zingen) dus waarschijnlijk vloer en muren misschien ook schoorsteen. Vloer is al met cellulose gevuld. Eventueel ook slaapkamer waar ik de buren van de zijkant ook kan horen praten.

Houten verdiepingsvloer laten isoleren

Tussen de houten verdiepingsvloer en het plafond geluidisolatie aanbrengen. Het betreft 60 m2, hier kan waarschijnlijk een standaard maat isolatie worden aangebracht.