Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geisoleerd plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geisoleerd plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geisoleerd plat dak

Plafond (5 m2) van verbindingsgang tussen woning en aanbouw isoleren

Het plafond in de nieuwe gang (met plat dak) tussen de woning en de aanbouw is niet geisoleerd. Het is een klein plafond van ongeveer 5 m². Er zit een lichtkoepel in en draagbalken van het platte dak. In het plafond zitten dus verschillende 'vakken'. Zou hier cellulose ingespoten kunnen worden ? Of een andere vorm van thermisch isoleren?

Geisoleerd plat dak

Ik wil een dak van 70 m2 isoleren met 1 schoorsteen en 1 dakkapel. Er staan 12 zonnepanelen op bitumen/grind. Binnen subsidieregeling. Graag van buitenaf isoleren.

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak, dat vanaf de buitenkant beter geïsoleerd kan worden en ik heb boven de ingang van mijn huis (en dat van 2 buren) een kamer zitten, die aan de onderkant geisoleerd moet worden.

Woningisolatie

Betreft verbeteren van temperatuur middels isolatie van keuken van 4x2,5 x 2,5m (lxbxh). Keuken is geplaatst in ruimte wat voorheen de schuur was. Zit aan de noord-oost zijde aan de voorkant van het huis. Keuken is gewoon normaal via de hal te bereiken. Lange zijde is aan de andere zijde gewoon de scheidingsmuur van de schuur van de buren. Kopse kant heeft wel spouwmuur (volgens mij destijds ooit geisoleerd. Raamzijde is voorzien van raam van ong 1x1 m. Onder het raam is een radiotor geplaatst van ong 1x0,8 m. Raam is dubbelglas uit 1986. Ruimte heeft plat dak met wel enige isolatie. Keuken is gemiddeld 5-15 graden kouder dan de rest van het huis. Kunt u een offerte/suggestie doen ter verbetering van de woning.

Garage (warmte, vocht en geluid) isoleren

Ten behoeve van het in elkaar zetten van een kleine muziekstudio dient mijn garage geisoleerd te worden. maten garage: Lengte: 8 meter Breedte: 4 meter Hoogte : 2 meter Plat dak, Brede kant garage links sluit aan op een andere garage (laatste in een box). Brede kant garage rechts staat vrij, enkelglas ruiten hierin. Garagedeur hoeft niet bruikbaar te blijven, maar mag niet weggehaald worden. Stroompunten voor & achter aan de korte kanten

Isoleren plat dak aan buitenzijde

Dak is goed (4 jaar oud, maar niet geisoleerd). Ik wil het aan de buitenzijde geisoleerd hebben. Ik wil een garantieperiode van 10 jaar en een bedrijf dat is aangesloten bij Bouwgarant of Venin. Maat van dak: 8 bij 5 meter.

Dakisolatie

Wij wonen in een houten chalet dat slecht of niet geisoleerd is. Wij willen het dak (80m2) isoleren, en misschien 3 lichtkoepels aanbrengen. Betreft een plat dak.

Wij hebben een oud huis uit 1880. Het ...

Wij hebben een oud huis uit 1880. Het dak is niet geisoleerd en daar willen we wat aan doen. Op de bovenste verdieping zit een plafond op 2 m hoogte. Voor in totaal 75% van de oppervlakte. De resterende ruimte is 3 m hoog. De buitenste 2 meter loopt schuin omhoog, in het midden (ruimte 10 x10) is het een plat dak.

Ik wil de garage verbouwen tot ...

Ik wil de garage verbouwen tot schoonheidssalon. De garagedeur moet vervangen worden voor een raam en een deur. De garage is niet geisoleerd er zit wel een verwarming in en warm en koud water. De vloer en de muren en waarschijnlijk ook het plafond (plat dak) moeten geisoleerd worden en er moet nog een scheidingswand met een deur inkomen.