Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagedak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagedak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagedak isoleren

Plat dak isoleren

Plat garagedak van buitenaf isoleren, verwijderen van bestaand grind op het dak en weer terug leggen over de platen heen. De oppervlakte is ca. 24 m2. Materiaal is isover dakplaten

Isoleren van het garagedak

Ik wil dakisolatie van een plat garagedak van buitenaf van ongeveer 24 m2 laten plaatsen. Het dak is ongeveer op 3 meter hoogte.

Garagedak isoleren

Wij willen graag het garagedak laten isoleren. Er ligt nu grind op, met daaronder zink en daaronder een houten constructie. De afmetingen zijn 6 bij 3 meter. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigdheden.

Garagedak isoleren

Graag wil ik de binnenkant van onze garage (plat dak) isoleren. Afmeting: 3 x 12 meter.

Dak met PUR isoleren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het isoleren van mijn dak aan de binnenkant met purschuim. Het gaat hier om een garagedak van ongeveer 120 m2. het is een standaard plat dak (houten balkenlaag met dakleer). Het dak is een jaar of 3 oud.

Plat dak aan de buitenzijde isoleren

Het betreft de isolatie van het garagedak aan de buitenkant (warmdak). Inclusief aanbrengen van de benodigde (bitumen) afdeklaag en verwijderen van de oude (bitumen) afdeklaag. Afmetingen 7 x 3.5 meter.

Isoleren van het garagedak

Isolatie aan de binnenkant van garagedak van 7.5 x 2.9 meter. Een plak dak bestaande uit blauw/groene platen op balken. Het is met name bedoeld om de ergste kou en vocht buiten te houden. Het het is geen leef ruimte.

Garagedak isoleren

Een standaard garagedak van 3 bij 7 meter laten isoleren. Het btreft een plat garagedak.

Plat dak isoleren

Garage met plat dak (bitumen)bij woonkamer getrokken. Gaarne garagedak vanaf buiten isoleren. Afmeting ongeveer 6 bij 4 meter.

garagedak isoleren

Het isoleren van een plat garagedak (constructie te licht voor ballastlaag). Dak bestaat uit enkele vuren delen (messing/groef) met een enkele deklaag in goede staat. Bouwjaar woning is 2005. Garage wordt gebruikt als werkruimte. Moet op korte termijn.