Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagedak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagedak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagedak isoleren

Isoleren dak, garage en gevel

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: niet alleen het dak maar ook de gevel van binnenuit isoleren op de eerste verdieping. Het dak heeft een knik halverwege, het is namelijk een mansardedak. Ook een deel van het garagedak isoleren. Gaat om ongeveer 100 vierkante meter.

Plat garagedak isoleren

Ik heb een garage aan de woning. Deze zou ik graag willen gebruiken als bijkeuken voor wasmachine, droger et cetera. Nu wil ik graag het dak aan de binnenkant laten isoleren. Afwerken met mooie plafond platen en inbouwspots. Zien jullie hier mogelijkheden in? Het gaat om een oppervlak van 20 m2. Ik wil het erna laten afwerken met agnes platen maar misschien dat ik dat zelf ga doen.

Isoleren van een garagedak tussen de balken

Het gaat om het isoleren van een plat garagedak (nieuwbouw) met een oppervlakte van 28 m2. Ik wil dit dak graag tussen de balken laten isoleren. Er ligt momenteel EPDM.

Isoleren van het garagedak

Ik wil dakisolatie van een plat garagedak van buitenaf van ongeveer 24 m2 laten plaatsen. Het dak is ongeveer op 3 meter hoogte.

Garagedak isoleren

Wij willen graag het garagedak laten isoleren. Er ligt nu grind op, met daaronder zink en daaronder een houten constructie. De afmetingen zijn 6 bij 3 meter. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigdheden.

Garagedak isoleren

Graag wil ik de binnenkant van onze garage (plat dak) isoleren. Afmeting: 3 x 12 meter.

Dak met PUR isoleren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het isoleren van mijn dak aan de binnenkant met purschuim. Het gaat hier om een garagedak van ongeveer 120 m2. het is een standaard plat dak (houten balkenlaag met dakleer). Het dak is een jaar of 3 oud.

Plat dak aan de buitenzijde isoleren

Het betreft de isolatie van het garagedak aan de buitenkant (warmdak). Inclusief aanbrengen van de benodigde (bitumen) afdeklaag en verwijderen van de oude (bitumen) afdeklaag. Afmetingen 7 x 3.5 meter.

Isoleren van het garagedak

Isolatie aan de binnenkant van garagedak van 7.5 x 2.9 meter. Een plak dak bestaande uit blauw/groene platen op balken. Het is met name bedoeld om de ergste kou en vocht buiten te houden. Het het is geen leef ruimte.

Garagedak isoleren

Een standaard garagedak van 3 bij 7 meter laten isoleren. Het btreft een plat garagedak.