Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deel van de zolder isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deel van de zolder isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deel van de zolder isoleren

Zolderdak isoleren en afwerken

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1965 waar in het verleden al een deel van het dak aan de binnenkant geïsoleerd is. We willen die isolatie laten controleren en indien nodig laten verbeteren. Daarnaast willen wij de rest van het dak op de verwarmde zolder laten isoleren en ook afwerken. Dat gaat om 55 tot 60 m². We willen de klus hier laten inmeten en laten ons daarbij ook graag adviseren over de geschikte materialen. We ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in januari, februari of maart laten uitvoeren.

Deel van de zolder isoleren

Ik wil onze zolderkamer met overloop isoleren met Iso Easy. Deze zolder heeft een dakkapel en er zitten dakbalken. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor 12 tot 13 m². Wij zijn i.v.m. ziekte in de familie veelal niet telefonisch bereikbaar, in het ziekenhuis nemen wij niet op. Daarom graag even contact via email.

Zolderdak isoleren en afwerken

Ik wil mijn grote hoge zolder laten isoleren en laten afwerken. De zolder heeft een paar dakramen. De vloer is 50 m2. Tot de nok is het ruim 4 meter hoog maar daar is een bergzolder in gemaakt, nu is het ruim 3 meter. Het is een poortwoning met boven de poort ook een deel zolder. In overleg nog overige werkzaamheden zoals schuiftrap naar bergzoldertje. Het is best wel een grote klus, wil ook dan ook graag advies van iemand die meedenkt voor de beste aanpak en uitvoering binnen het gestelde budget. Voor een offerte zou je eigenlijk moeten kijken.

Zolderdak opnieuw isoleren

Graag zouden wij de binnenzijde van een deel van de zolder/het dak opnieuw willen laten isoleren. De oude isolatie is al verwijderd en afgevoerd. Het betreft een woning van rond 1930. Ruwe schatting van oppervlak is 5 tot 7 meter diep, 2 tot 3 meter breed, nokhoogte minder dan 2 meter. Momenteel bestaat het dak uit dakbeschot en dakpannen. Isolatie-materiaal zal in overleg worden bepaald. Oude wandpanelen kunnen misschien worden hergebruikt(?). De afwerking kan in samenspraak bepaald worden. Graag horen we of er door een expert naar kan worden gekeken, zodat er een gerichte offerte kan worden opgemaakt.

Zolder laten isoleren

Geluidsisolatie van de zolder. Deels plat en deels hellend. Ik wil graag isolatie aan binnenzijde. Materiaal wordt glaswol 12 cm en gipsplaten. Tevens afkitten. Afmetingen ongeveer: 16 vierkante meter platte deel. Het gaat om 35 vierkante meter hellend deel van de totale zolder (slaapkamer en overloop) maar eventueel alleen de slaapkamer. Dat is dan 8 m2 plat deel en 17.50 m2 hellend deel.

Zolder met Slimfix isoleren

Ik wil graag mijn zolder laten isoleren met het systeem van Slimfix. De platen zijn net iets te groot om met 1 persoon goed werk af te leveren. Daarbij is een deel van het dak dubbel verstek en daar kom ik zelf niet uit. Het gaat om 50m2

Isoleren zolder

De zolder moet geïsoleerd worden. Mijn zolder is grotendeels verbouwd en opgeknapt. Er is een oude schoorsteen weggehaald en dat deel van het dak is nog niet geïsoleerd. Schuin dak van 5 bij 2 meter. Schoorsteen beslaat een stuk van 1 bij 1 meter.

Zolderisolatie

Isolatie van zolder: - rijhuis jaren dertig - zadeldak - nu geen isolatie - nu dakpannen, balken en gelakte binnenlatjes - hele zolder moet geisoleerd worden. Opdracht: - zolder geheel isoleren - visueel moet er geisoleerd worden tussen de houten balken zodat deel van balk zichtbaar blijft - latjes aanbrengen, isolatie aanbrengen en gipsplaten op maat aanbrenge tussen balken - niet stuccen noch verven - geschatte oppervlakte is 100- 120 m2 Referenties en ervaring verplicht! We gaan klanten benaderen.

De zolder gebruiken we alleen voor ...

De zolder gebruiken we alleen voor opslag, opgang met een flizotrap. De vloer moet geisoleerd worden en het schuine dak. Er kan een isolatie plaat over de huidige vloer gelegd worden. Zolder is niet geschikt voor bewoning. Dak moet beschut worden. Een deel heeft nu wel beschutting, het andere deel heeft een soort plastic. De zolder bestaat uit twee stukken. Een raampje. Twee onder een kap woning

Het gaat om een zolder van een 30-er ...

Het gaat om een zolder van een 30-er jaren 2-onder 1 kap, vloeropp. afm. 7X7 m. Hoogte +/- 4, 5 m. in het midden, tot de nok. Balkenconstructie is zichtbaar en moet zichtbaar blijven. Tussen de balken moet isolatie worden aangebracht en daarna afgewerkt (met bv. gips(plaat)). Houtwerk is behandeld geweest tegen houtworm. Dakconstructie loopt tot aan (houten) vloer. Aan 3 zijden dak, 1 zijde is vertikale binnenmuur (buren). Tevens zit er een schoorsteenpijp welke moet worden geïsoleerd & afgetimmerd. 1 deel moet een plafond in (1m bij 2,5 m). 3 lichtpunten aanleggen, 10 stopcontacten. Offerte MOET met garantie tegen dakrot en andere vormen van schade welke door het isoleren kan optreden!!!!