Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie vervangen

Huis volledig isoleren

Ik wil graag een offerte voor: - vervangen dubbel/enkel glas door HR++ voor drie verdiepingen - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie Ik ben op zoek naar één isolatiespecialist die adviseert en alles uitvoert en volgens alle randvoorwaarden van https://www.energiebespaarlening.nl/particulieren/#section3 Ik heb de voorkeur voor communicatie per e- mail/Whatsapp om een afspraak in te plannen voor het bekijken van de situatie/opmeten ivm mijn werk.

Plat dak warm isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor de isolatie van ons dak en voor de eventuele aanleg van een groendak. Gegevens huis en dak: 123 m2 plat dak bij een huis uit 1922. Breedte 4,5 x 22 meter, uitstulping 4 x 6 meter. Bitumen is ongeveer 10 jaar geleden vervangen. Buren hebben allemaal een geïsoleerd dak met kiezels bovenop. Het dak ligt volledig in de zon, er zijn geen hoge(re) gebouwen in de buurt. Ongeveer 40 m2 van het dak willen we gebruiken voor een dakterras (boven op de isolatie plaatsen). Ook willen we een zonneboiler en een aantal zonnecellen plaatsen. De rest willen we gebruiken voor een groendak. Wellicht willen we over 5-10 jaar een dakopbouw laten bouwen. Het zou ideaal zijn als de dakisolatie dan verplaatst kan worden naar de dakopbouw. Tijdslijnen: Op 14 september worden wij eigenaar van het huis en zullen dan gaan verbouwen (verwacht wordt dat dit ongeveer 1,5 maand zal duren). Graag isoleren we het dak zo snel mogelijk, echter de verbouwing binnen gaat voor als dit niet tegelijkertijd kan. Het groendak heeft minder haast maar willen we graag voor de lente rond hebben.

Cellulose isolatie aanbrengen

De huidige dakisolatie bestaat uit groene panelen met tempex (10/12 cm). En die liggen direct op de buitenmuur. Het liefst wil ik de extra te isoleren ruimtes vullen met cellulose. De buitenmuren zijn circa 50 cm dik en het huis is gebouwd in 1850. Het dak (circa 60 m2) is 12 jaar geleden vervangen. Het betreft een geïsoleerd dak waarbij van binnenuit een soort kooien als slaapkamers zijn gerealiseerd. Nu willen wij de mogelijkheid bekijken of we tussen het dak en de slaapkamers extra kunnen isoleren. Gedurende de zomer worden de kamers zeer heet en in de winter is het erg koud. We willen graag voor de winter de klus gedaan hebben.

Dakisolatie vervangen

Dak is gedeeltelijk binnen geïsoleerd. Dit is niet goed gedaan en moet vervangen worden. Dakpannen zijn oud en zitten haarscheurtjes in, hier moet naar gekeken worden en wellicht vervangen. Dakbeschot heeft veel kieren soms meer dan een cm breed, hier zal ook naar gekeken moeten worden en wellicht aangepakt. Het betreft een een oppervlakte rond de 50 m2.

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Wij wonen in een tussenwoning van 6 meter breed met een zadeldak. Ik heb de goten laten reinigen en Roofguard laten plaatsen. Ik begreep van de mensen die dat verzorgd hebben, dat ons dak een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is geïsoleerd en voorzien van folie. Door vogels en ongedierte is het isolatiemateriaal kapot gemaakt en hier en daar staat het folie omhoog, waardoor er lekkage is. Er is mij geadviseerd om nieuw isolatiemateriaal en folie aan te brengen. Ik laat het dak hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk of vervanging.

Dakisolatie aanbrengen

Ik heb een jaren '30 woning, met plat dak (45 m2), met bitumen en grind erop. Ik wil graag isoleren tot een RC waarde van rond de 4.0. Er zijn boeidelen van Trespa aangebracht die waarschijnlijk verhoogd, verplaatst of vervangen moeten worden.

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen

Ik wil het dak van mijn woning van buitenaf alten isoleren. Het zijn leipannen met eronder een enkel dakbeschot. Dakpannen sparen of vervangen in overleg en afhankelijk prijs. Het dakoppervlak is ongeveer 70-80 m2.

Plat dak isoleren van een bijbouw

Huidige situatie: uitbouw over de gehele lengte van de woonkamer+keuken van een tussenwoning. - oppervlakte: lengte 6 meter en (diepte/breedte) 3 meter. - dak: houten dakbeschot plus bitumenlaag. - isolatie: isolatie aan de binnenkant plus plafond. Uitgevoerde werkzaamheden: - Plafond plus isolatie is verwijderd. Geplande werkzaamheden: - Gehele houten dakbeschot moet vervangen worden. - Twee balken zullen vervangen worden. Gewenste situatie: - Dakisolatie op de buitenkant. - Geen plafond. Balken en dakbeschot blijven zichtbaar. Graag 2 offertes uitbrengen voor: 1. Plaatsen dakisolatie aan de buitenkant. Onderscheid maken tussen materiaal (plus beschrijving techniek en isolatiemateriaal) en inspanning. Wanneer beginnen? 2. Vervangen dakbeschot inclusief metselwerk om het geheel af te ronden. Onderscheid maken tussen materiaal en inspanning. Wanneer beginnen?

Dakisolatie vervangen en aanbrengen

Ik vraag een offerte voor het vervangen van het platte dak en het aanbrengen van dakisolatie aan de buitenkant van het nieuwe platte dak. Het dakoppervlak is ongeveer 38 m2. Het betreft een garage/kantoorruimte met daarachter een schuur en bijkeuken, er zit een hoek in.