Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie plaatsen

Dakisolatie plaatsen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een dakisolatie. Het gaat om een herenhuis makkelijk te bereiken ook qua werkzaamheden. Is 10 jaar geleden voorzien van nieuwe dakpannen echter niet geïsoleerd. Wij willen het graag aan de buitenkant laten isoleren. Op google maps is het relatief goed te zijn 15 meter bij ongeveer 3 Meter hoog

Gordingen schuren en Isover isolatie plaatsen

In het kader van de zolder opknappen zoeken wij op korte termijn een klusjesman die de gordingen kan schuren en de ruimte tussen de gordingen kan voorzien van isover dakisolatie. Materiaal hebben wij reeds in huis. Het betreft kant-en-klare platen die gelijk geplaatst kunnen worden. De afmetingen van de zolder zijn ongeveer 6,5 x 4 x 3,5 meter.

Isoleren van het garagedak

Ik wil dakisolatie van een plat garagedak van buitenaf van ongeveer 24 m2 laten plaatsen. Het dak is ongeveer op 3 meter hoogte.

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Wij wonen in een tussenwoning van 6 meter breed met een zadeldak. Ik heb de goten laten reinigen en Roofguard laten plaatsen. Ik begreep van de mensen die dat verzorgd hebben, dat ons dak een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is geïsoleerd en voorzien van folie. Door vogels en ongedierte is het isolatiemateriaal kapot gemaakt en hier en daar staat het folie omhoog, waardoor er lekkage is. Er is mij geadviseerd om nieuw isolatiemateriaal en folie aan te brengen. Ik laat het dak hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk of vervanging.

Dakisolatie vernieuwen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen moet de dakisolatie vernieuwd worden. Het gaat om een plat dak van 5 x 10 meter. Dak is denk ik wel bereikbaar.

Dakisolatie plat dak

Graag ontvang ik een offerte / afspraak om plat dak (van bitumen), ongeveer 6 x 3 meter, op 2e verdieping van woonhuis te isoleren. Voorkeur is om het dak aan de buitenzijde te isoleren, om zodoende voldoende vrije hoogte in de ruimte onder het dak te behouden. Het platte dak wordt aan 1 zijde begrensd door schuin oplopend dak. Het dak dient na isolatie de mogelijkheid te hebben om zonnepanelen te plaatsen.

Dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakisolatie folie. Er is nu een dakbeschot met glaswol aanwezig en onder de tengels willen wij de folie laten plaatsen. De oppervlakte is 140 m2 en goed bereikbaar. Kunt u het materiaal ende arbeidskosten separaat vermelden?

Dakisolatie aanbrengen in een fabriekspand

Wij zijn bezig met het renoveren van een fabriekspand. Boven in het pand willen wij een appartement realiseren. Het gaat om een puntdak met een oppervlakte van 450 m2. Er zal van binnen af geïsoleerd moeten worden en afgewerkt. Een andere partij zal er een dakkapel en dakramen gaan plaatsen. Hier dient dus rekening mee gehouden te worden. Er zijn diverse tekeningen beschikbaar, deze zullen wij met u doorspreken wanneer u een offerte gaat maken.

Dakisolatie aanbrengen

Betreft: vliering, schuin dak van ongeveer 40 graden. 2.10 meter hoog, gescheiden door een balk, lengte 10 meter. Afstand latten 60 centimeter, ruimte tussen de latten en het dakbeschot 11 centimeter. Verwijderen van bestaande glaswolplaten en afvoeren en het plaatsen van glas- dan wel steenwolplaten.

Plat dak isoleren van een bijbouw

Huidige situatie: uitbouw over de gehele lengte van de woonkamer+keuken van een tussenwoning. - oppervlakte: lengte 6 meter en (diepte/breedte) 3 meter. - dak: houten dakbeschot plus bitumenlaag. - isolatie: isolatie aan de binnenkant plus plafond. Uitgevoerde werkzaamheden: - Plafond plus isolatie is verwijderd. Geplande werkzaamheden: - Gehele houten dakbeschot moet vervangen worden. - Twee balken zullen vervangen worden. Gewenste situatie: - Dakisolatie op de buitenkant. - Geen plafond. Balken en dakbeschot blijven zichtbaar. Graag 2 offertes uitbrengen voor: 1. Plaatsen dakisolatie aan de buitenkant. Onderscheid maken tussen materiaal (plus beschrijving techniek en isolatiemateriaal) en inspanning. Wanneer beginnen? 2. Vervangen dakbeschot inclusief metselwerk om het geheel af te ronden. Onderscheid maken tussen materiaal en inspanning. Wanneer beginnen?