Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie in een hellend dak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Dakisolatie RC6 hellend dak 240 m²

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Ik wil een hoekwoning met een hellend dak, waarvan de zolder in de toekomst wordt bewoond (slaapkamer) laten isoleren. Het is een woning uit 1968. Er liggen pannen op het dak met hout beschot. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2, gemeten aan de binnenkant van de woning. Op dit moment zit er deels een laagje piepschuim, dit moet worden verwijderd. Vervolgens isoleren en aftimmeren, of platen gebruiken welke reeds afgetimmerd zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakisolatie van binnen of buiten aanbrengen

Graag zou ik mijn dak aan de binnen-, of buitenzijde laten isoleren. Graag ontvang ik voor beide opties een offerte. Het betreft een (hellend) pannendak van in totaal ca. 60 m2.

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning met hellend dak van ongeveer 120 m2 oppervlakte. Het huis is gebouwd in 1990 en het dak is toentertijd voorzien van Isobouw dakplaten. Op het dak liggen cementpannen. Reden voor (extra) isolatie aan de buitenzijde is onder meer het feit dat de dakplaten knallen en kraken. Mij is verteld dat het aanbrengen van een warmte werende folie of soortgelijke isolerende laag onder de pannen het probleem van het knallen en kraken kan verhelpen of op zijn minst kan verminderen. Graag krijg ik advies en een offerte.

Dakisolatie in het zolderdak aanbrengen

Wij ontvangen graag een offerte voor dakisolatie binnenzijde zolderdak. Betreft een hellend dak van ongeveer 60 m2 in totaal. Huis is (bxl) 5,5 x 7,8 meter. Stahoogte nok is 2,75 meter. Dak loopt vanaf vloer al schuin. Geen info over huidige dakisolatie buiten en of klimaatfolie noodzakelijk is. Graag deze kosten als optie vermelden in de offerte.

Schuin dak isoleren

Graag een offerte voor binnen dakisolatie, twee onder 1 kapwoning, schuin (hellend) dak, totale oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Rockwool dakisolatie aanbrengen

Wij hebben een huis uit 1928 en zouden het dak van onze zolder en de buitenmuren willen isoleren. Het gaat om een hellend dak van 6 bij 8 (voor en achter). We willen het dak graag zo goed mogelijk isoleren van de binnenkant en hebben ruimte voor isolatielaag van ongeveer 14 cm ( Rockwool), daarna af te werken met gips en stuc. De zolder bestaat uit 4 verschillende ruimtes waaronder een badkamer. Er zijn twee dakkapellen en vijf Veluxramen, dit gaat af van de te isoleren kap. De dakkapellen kunnen ook van binnenuit geïsoleerd worden. Het huis is een hoekhuis zonder spouwmuur dat we graag van binnenuit willen isoleren op de volgende plekken: badkamer (4 bij 3 meter), washok (2 bij 2 meter) , keuken (4 bij 3 meter , slaapkamer ( afmeting (2 bij 3 meter). De maten zijn het oppervalk van de te isoleren muur. Omdat we zo min mogelijk ruimte willen verliezen willen we hier de muur met zo'n dun mogelijk maar toch efficiëntie isolatie laag isoleren. We willen graag in aanmerking komen voor isolatiesubsidie van de gemeente Amsterdam, daarbij is belangrijk dat het duidelijk is wat de isolatiewaardes zijn.

Dakisolatie hellend dak zolder

Het betreft isoleren van een hellend dak op zolder, en het afwerken hiervan, zodat deze zolder gebruikt kan worden als hobby/computer ruimte. De oppervlakte van 1 dakzijde is 5.25 meter breed bij 5.59 meter hoog. Beide dakzijdes totaal: 58.70 m2. Elke dakzijde heeft 4 draagbalken die horizontaal liggen, die elk een tussen ruimte hebben van 106 cm, en bij de bovenste en onderste balk is een ruimte van 121 cm tot de grond, en de nok.