Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie en folie vervangen of herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Wij wonen in een tussenwoning van 6 meter breed met een zadeldak. Ik heb de goten laten reinigen en Roofguard laten plaatsen. Ik begreep van de mensen die dat verzorgd hebben, dat ons dak een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is geïsoleerd en voorzien van folie. Door vogels en ongedierte is het isolatiemateriaal kapot gemaakt en hier en daar staat het folie omhoog, waardoor er lekkage is. Er is mij geadviseerd om nieuw isolatiemateriaal en folie aan te brengen. Ik laat het dak hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk of vervanging.

Dakisolatie op zolder aanbrengen

het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van de nok van het dak. Op zolder is een kleine vliering aanwezig waar op gestaan kan worden, het gaat om het isoleren van ongeveer 8 m2 aan de binnenzijde van het dak. Op het dak liggen dakpannen met daaronder folie en hout.

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning met hellend dak van ongeveer 120 m2 oppervlakte. Het huis is gebouwd in 1990 en het dak is toentertijd voorzien van Isobouw dakplaten. Op het dak liggen cementpannen. Reden voor (extra) isolatie aan de buitenzijde is onder meer het feit dat de dakplaten knallen en kraken. Mij is verteld dat het aanbrengen van een warmte werende folie of soortgelijke isolerende laag onder de pannen het probleem van het knallen en kraken kan verhelpen of op zijn minst kan verminderen. Graag krijg ik advies en een offerte.

Dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakisolatie folie. Er is nu een dakbeschot met glaswol aanwezig en onder de tengels willen wij de folie laten plaatsen. De oppervlakte is 140 m2 en goed bereikbaar. Kunt u het materiaal ende arbeidskosten separaat vermelden?

Mansardedak isoleren

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. De dakpannen moeten van een mansardedak gehaald worden, dampwerende folie moet ertussen worden gelegd en vervolgens de dakpannen er weer op. De dakisolatie van binnen willen wij vervolgens zelf te doen. De woning is 80 m2 groot.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Aan de binnenzijde isoleren van het dak met dampdoorlatend materiaal vanwege het dampigheid folie dat aan de buitenzijde onder de dakpannen is aangebracht.