Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakisolatie tegen dakbeschot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakisolatie tegen dakbeschot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakisolatie tegen dakbeschot

Dakisolatie aanbrengen

De voorzolder heeft als dakbeschot nog dezelfde situatie als bij de oplevering in de woning uit 1963. Dat wil zeggen kale planken zonder isolatie. Er is wel een Velux dak/kiepraam aanwezig van 80 bij 100 cm. Ik zou graag islolatieplanken met afwerking laten plaatsen. De oppervlakte is 12.55 m2.

Dakisolatie aan de binnenzijde

Wij hebben een zolder met puntdak met 4 zijden die schuin naar de vloer lopen en waar alleen in het midden, onder de punt sta-ruimte is. Op sommige stukken zijn vroeger schuimplastic platen aangebracht die makkelijk te verwijderen zijn. Deze platen moeten verwijderd worden en vervolgens zullen enkele kieren in het dakbeschot gedicht moeten worden. Daarna willen wij graag de hele zolder geïsoleerd hebben. De zolder staat behoorlijk volgepakt met grotere en kleinere spullen. De toegang tot de zolder is een vlizotrap.

Dakisolatie tegen dakbeschot

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 50 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag het dak isoleren. Je kijkt zo tegen de dakbeschot aan, woning is van 1935.

Dakisolatie vervangen

Dak is gedeeltelijk binnen geïsoleerd. Dit is niet goed gedaan en moet vervangen worden. Dakpannen zijn oud en zitten haarscheurtjes in, hier moet naar gekeken worden en wellicht vervangen. Dakbeschot heeft veel kieren soms meer dan een cm breed, hier zal ook naar gekeken moeten worden en wellicht aangepakt. Het betreft een een oppervlakte rond de 50 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Dakoppervlakte ongeveer 120 m2. Binnenzijde dak isoleren, liefst met gespoten pur. Een gegarandeerde isolatiewaarde van 4 of meer. Het betreft een hellend dak, met een houten dakbeschot van planken. Het huis dateert ergens van rond 1920. Wij zorgen zelf dat de ruimte goed bereikbaar is.

Dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakisolatie folie. Er is nu een dakbeschot met glaswol aanwezig en onder de tengels willen wij de folie laten plaatsen. De oppervlakte is 140 m2 en goed bereikbaar. Kunt u het materiaal ende arbeidskosten separaat vermelden?

Dakisolatie aan binnenzijde dak

Het dak van binnenuit isoleren. Graag met een hoge isolatiewaarde. Het dak is 80 tot 85 m2. Het is een pannendak met dakbeschot. Er zitten nu boardplaten die verwijderd moeten worden. Afhankelijk van de kosten zal ik die zelf verwijderen. Graag wil ik dat u mij belt om een afspraak te maken.

Dakisolatie aanbrengen

Betreft: vliering, schuin dak van ongeveer 40 graden. 2.10 meter hoog, gescheiden door een balk, lengte 10 meter. Afstand latten 60 centimeter, ruimte tussen de latten en het dakbeschot 11 centimeter. Verwijderen van bestaande glaswolplaten en afvoeren en het plaatsen van glas- dan wel steenwolplaten.

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen

Ik wil het dak van mijn woning van buitenaf alten isoleren. Het zijn leipannen met eronder een enkel dakbeschot. Dakpannen sparen of vervangen in overleg en afhankelijk prijs. Het dakoppervlak is ongeveer 70-80 m2.

Plat dak isoleren van een bijbouw

Huidige situatie: uitbouw over de gehele lengte van de woonkamer+keuken van een tussenwoning. - oppervlakte: lengte 6 meter en (diepte/breedte) 3 meter. - dak: houten dakbeschot plus bitumenlaag. - isolatie: isolatie aan de binnenkant plus plafond. Uitgevoerde werkzaamheden: - Plafond plus isolatie is verwijderd. Geplande werkzaamheden: - Gehele houten dakbeschot moet vervangen worden. - Twee balken zullen vervangen worden. Gewenste situatie: - Dakisolatie op de buitenkant. - Geen plafond. Balken en dakbeschot blijven zichtbaar. Graag 2 offertes uitbrengen voor: 1. Plaatsen dakisolatie aan de buitenkant. Onderscheid maken tussen materiaal (plus beschrijving techniek en isolatiemateriaal) en inspanning. Wanneer beginnen? 2. Vervangen dakbeschot inclusief metselwerk om het geheel af te ronden. Onderscheid maken tussen materiaal en inspanning. Wanneer beginnen?