Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak en voorgevel tegen geluid isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak en voorgevel tegen geluid isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak en voorgevel tegen geluid isoleren

Dak en voorgevel tegen geluid isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: wij wonen vlakbij de spoorbaan in Heiloo, in een oud huis 1959, wij willen graag het dak en de voorgevel (eventueel de ramen) zo geluidsarm mogelijk maken. Graag even komen kijken waarom het beneden geen geluid geeft en boven wel.

Gevelisolatie laten inspuiten

Ik wil graag gevelisolatie laten inspuiten, in ieder geval bij de voorgevel. Voor warmte-isolatie maar ook tegen verkeersgeluiden. Ik denk zelf aan inblaas steenwol. De voorkant is 15 vierkante meter. De zijkant en achterkant wat er eventueel nog bij komt is in totaal ongeveer 35 vierkante meter. Het gaat alleen om de begane grond, vanaf daar begint het dak gezien het een oude woning is.

Woning uit 1900 isoleren

Het betreft een woning met bouwjaar 1900. Muren zijn scheef en de voorgevel staat zelfs schuin naar achteren. Naast nieuwe gevel ervoor metselen of muren bekleden met potdeksel willen we ook de optie van opnieuw stuken meenemen in de beslissing. Enkelsteensmuur. Begane grond van voorzijde, zijkanten en achterzijde van vrijstaand huis. In totaal 125 m2. Gevels met verschillende stenen aangevuld. Het huis is nooit koud of heel warm. Vloer met isolatie is een aantal jaren terug aangebracht. Gewenste afwerking isolatie en in overleg bepaalde afwerking. Graag uw advies in deze + prijsopgave. Meerdere verhalen gehoord en zoek graag iemand met ervaring met woningen van begin 1900. Ook graag even naar het dak kijken.