Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vernieuwen met isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vernieuwen met isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vernieuwen met isolatie

Bedekking en isolatie van platte daken vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het betreft een huis uit 1994 dat onder architectuur is gebouwd en heeft twee platte daken met PUR platen van 75 mm als isolatie. De RC waarde is ca. 3,5 en dit wil ik graag hoger zien. De ruimte voor een van de platte daken aan de buitenzijde is beperkt vanwege een staal/raam constructie. Vandaar dat isolatie aan de binnenzijde wellicht (ook) nodig is. Een dak heeft EPDM met bitumen de andere alleen bitumen. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Wanneer wil je de werken laten uitvoeren? Zo snel mogelijk Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? Ik laat mij adviseren door de vakman.

Isoleren van buitenaf

Er zijn drie isolatie gerelateerde klussen die gedaan moeten worden aan mijn woning. De eerste is het dak isoleren van buitenaf en daarna bestaande dakpannen hergebruiken en vernieuwen waar noodzakelijk. Ik denk zelf aan een isolatie dikte van 70 mm, maar overleg graag of dit een reële optie is. Het betreft een vrijstaande woning (bouwjaar 1910) met een totaal dak oppervlakte van circa 80 m2 (5 dakvlakken van respectievelijk. 20, 23, 14, 16 en 5 m2). Eventueel. Kunnen foto's worden toegestuurd. Op het dak bevindt zich een dakkapel, een dakraam en een schoorsteen. De bestaande goten kunnen behouden blijven. Dan is er een bijkeuken (3 x 4 meter) met een buitendeur en twee ramen (50 x 70 cm), waar in plaats van een schuin dak, een plat dak moet komen. Gevelplaten aangebracht een muurtje dient te worden opgetrokken en de wanden te worden geïsoleerd. Als laatste klus zou ik graag de kruipruimte (70 cm) willen laten vullen met isolatie chips. De ruimte bestaat uit losse compartimenten met een totaal oppervlakte van circa 50 m2.

Dak vernieuwen met isolatie

16 m2 plat dak met bitumen en 15 m2 schuin dak met pannen geheel vervangen. Oud huis.

Dakisolatie vernieuwen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen moet de dakisolatie vernieuwd worden. Het gaat om een plat dak van 5 x 10 meter. Dak is denk ik wel bereikbaar.

Platdak isolatie en dakbedekking vernieuwen

Het bitumen dak van onze garage en bijkeuken wil ik laten vervangen en isoleren. Het dak van de garage is 3,30m bij 6,70m en het dak van de bijkeuken is 2,10m bij 3,60m. Het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden en heb gezien dat Kingspan platen stevig genoeg zijn om op te lopen en tevens isoleren. Na dat het isolatiemateriaal gelegd het dak weer afwerken met bitumen of EPDM. Graag ontvang ik een offerte.

• Isoleren van schuin pannendak aan de ...

• Isoleren van schuin pannendak aan de buitenzijde: opp. ± 70 m2, hergebruik van bestaande dakpannen (sneldek, beton), 1 dakkapel, 4 dakdoorvoeren aanwezig. • Isoleren van achtergevel aan de buitenzijde: opp. ± 13 m2, afwerking met Keralit rabatdelen, 1 raam aanwezig, vernieuwen van loodslab (ingefreesd) van aansluiting met plat dak, maken van dakoverstek over de gevelisolatie. • Vervanging van dakgoot aan voorzijde gevel: zowel houten onderbak als zinken goot, lengte ± 5.5 m, houten onderbak moet hetzelfde (klassiek) profiel hebben als bestaande.