Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak vernieuwen met isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak vernieuwen met isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak vernieuwen met isolatie

Dak vernieuwen met isolatie

16 m2 plat dak met bitumen en 15 m2 schuin dak met pannen geheel vervangen. Oud huis.

Dakisolatie vernieuwen

In verband met het plaatsen van zonnepanelen moet de dakisolatie vernieuwd worden. Het gaat om een plat dak van 5 x 10 meter. Dak is denk ik wel bereikbaar.

Platdak isolatie en dakbedekking vernieuwen

Het bitumen dak van onze garage en bijkeuken wil ik laten vervangen en isoleren. Het dak van de garage is 3,30m bij 6,70m en het dak van de bijkeuken is 2,10m bij 3,60m. Het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden en heb gezien dat Kingspan platen stevig genoeg zijn om op te lopen en tevens isoleren. Na dat het isolatiemateriaal gelegd het dak weer afwerken met bitumen of EPDM. Graag ontvang ik een offerte.

• Isoleren van schuin pannendak aan de ...

• Isoleren van schuin pannendak aan de buitenzijde: opp. ± 70 m2, hergebruik van bestaande dakpannen (sneldek, beton), 1 dakkapel, 4 dakdoorvoeren aanwezig. • Isoleren van achtergevel aan de buitenzijde: opp. ± 13 m2, afwerking met Keralit rabatdelen, 1 raam aanwezig, vernieuwen van loodslab (ingefreesd) van aansluiting met plat dak, maken van dakoverstek over de gevelisolatie. • Vervanging van dakgoot aan voorzijde gevel: zowel houten onderbak als zinken goot, lengte ± 5.5 m, houten onderbak moet hetzelfde (klassiek) profiel hebben als bestaande.