Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van uitbouw extra isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van uitbouw extra isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van uitbouw extra isoleren

Sedumdak plaatsen

Ik zoek een partij die op de uitbouw een sedumdak kan plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Het dak bevind zich boven de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Plat dak isoleren

Het gaat om een plat dak van de uitbouw die gesoleerd dient te worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Achtergevel en dak isoleren

Betreft een woning van 100 jaar oud met een uitbouw op 1e en 2e verdieping (circa 40 m2). Het gaat om isoleren van de buitenmuur aan de achteruitbouw. Daarnaast ook het isoleren van de zolderverdieping aan de buitenzijde en wellicht dat het dak ook meegenomen kan worden. Langs komen is het meest reëel om een offerte te kunnen uitbrengen.

Plat dak van uitbouw isoleren

Op dit moment is de casco uitbouw met plat dak nog niet af. Echter willen wij het dak door specialisten laten isoleren, omdat er nu al veel condens tegen het dakbeschot hangt. Vanuit de vakman horen wij graag wat het verstandigste is, van binnen of van buiten isoleren. De uitbouw is 54 m2 groot.

Dak van uitbouw extra isoleren

Uitbouw van 5 m x 2 m is te koud in de winter. Willen dus proberen een extra isoleer laag over het bestaande dak te plaatsen.

Plat dak van een rijtjeshuis isoleren

Isoleren aan buitenkant plat dak in rijtjes huis (warm dak isolatie). Het gaat om een uitbouw van het dak dat over de hele breedte van de rij huizen loopt, dus geen op zichzelf staande dakkapel. Dakdeel is zo\'n 6 bij 3 meter. Kan dit wel, het dak krijgt dan een hoogteverschil met de buren. Zo ja graag een offerte.

Plat dak van de uitbouw isoleren

Plat dak uitbouw woning isoleren

Dak van de uitbouw isoleren

Ik wil graag het dak van de uitbouw laten isoleren. Uitbouw van de woonkamer waarop een balkon zit. Het is hout, gebouwd in 1991. Hebben de indruk dat er behoorlijk wat kou van af komt. Het is dak is ongeveer 10 m2.

Uitbouw isoleren

Plat dak uitbouw woning bestaat uit houten balklaag waartussen isolatie. Toch erg koud in deze uitbouw. Is extra isolatie mogelijk? Ook ivm condensgevaar? Oppervlakte van het dak is 30 m2. Ik zou graag advies en kostenopgave willen ontvangen.

Koud dak laten isoleren

Een dak (koud dak) voorzien van isolatie aan de buitenzijde, hwa en luchtdoorvoer. Het betreft ongeveer 30 m2 dak, van een uitbouw van een schuur.