Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak van uitbouw extra isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak van uitbouw extra isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak van uitbouw extra isoleren

Plat dak van uitbouw isoleren

Op dit moment is de casco uitbouw met plat dak nog niet af. Echter willen wij het dak door specialisten laten isoleren, omdat er nu al veel condens tegen het dakbeschot hangt. Vanuit de vakman horen wij graag wat het verstandigste is, van binnen of van buiten isoleren. De uitbouw is 54 m2 groot.

Dak van uitbouw extra isoleren

Uitbouw van 5 m x 2 m is te koud in de winter. Willen dus proberen een extra isoleer laag over het bestaande dak te plaatsen.

Plat dak van een rijtjeshuis isoleren

Isoleren aan buitenkant plat dak in rijtjes huis (warm dak isolatie). Het gaat om een uitbouw van het dak dat over de hele breedte van de rij huizen loopt, dus geen op zichzelf staande dakkapel. Dakdeel is zo\'n 6 bij 3 meter. Kan dit wel, het dak krijgt dan een hoogteverschil met de buren. Zo ja graag een offerte.

Plat dak van de uitbouw isoleren

Plat dak uitbouw woning isoleren

Dak van de uitbouw isoleren

Ik wil graag het dak van de uitbouw laten isoleren. Uitbouw van de woonkamer waarop een balkon zit. Het is hout, gebouwd in 1991. Hebben de indruk dat er behoorlijk wat kou van af komt. Het is dak is ongeveer 10 m2.

Uitbouw isoleren

Plat dak uitbouw woning bestaat uit houten balklaag waartussen isolatie. Toch erg koud in deze uitbouw. Is extra isolatie mogelijk? Ook ivm condensgevaar? Oppervlakte van het dak is 30 m2. Ik zou graag advies en kostenopgave willen ontvangen.

Koud dak laten isoleren

Een dak (koud dak) voorzien van isolatie aan de buitenzijde, hwa en luchtdoorvoer. Het betreft ongeveer 30 m2 dak, van een uitbouw van een schuur.

Plat dak isoleren van een bijbouw

Huidige situatie: uitbouw over de gehele lengte van de woonkamer+keuken van een tussenwoning. - oppervlakte: lengte 6 meter en (diepte/breedte) 3 meter. - dak: houten dakbeschot plus bitumenlaag. - isolatie: isolatie aan de binnenkant plus plafond. Uitgevoerde werkzaamheden: - Plafond plus isolatie is verwijderd. Geplande werkzaamheden: - Gehele houten dakbeschot moet vervangen worden. - Twee balken zullen vervangen worden. Gewenste situatie: - Dakisolatie op de buitenkant. - Geen plafond. Balken en dakbeschot blijven zichtbaar. Graag 2 offertes uitbrengen voor: 1. Plaatsen dakisolatie aan de buitenkant. Onderscheid maken tussen materiaal (plus beschrijving techniek en isolatiemateriaal) en inspanning. Wanneer beginnen? 2. Vervangen dakbeschot inclusief metselwerk om het geheel af te ronden. Onderscheid maken tussen materiaal en inspanning. Wanneer beginnen?

Dakisolatie in de uitbouw aanbrengen

Wij willen graag het platte dak van onze uitbouw (oorspronkelijk garage) aan de buitenkant isoleren. Het gaat hier om een afmeting van ongeveer 40 m2.

Thermische en geluidsisolatie aan de ...

Thermische en geluidsisolatie aan de binnenzijde van het dak van een grote uitbouw van een oud , maar recent gerenoveerd huis met een rieten kap. Het dak steunt op zware spanten en de isolatielaag moet daartussen worden aangebracht met als ondergrond bij de restauratie reeds aangebrachte gipsplaten. Twee met hout betimmerde uitstekende kapellen moeten opnieuw worden geisoleerd en daarna weer betimmerd. Voor een goede uitvoering moeten twee verwarmingscollectoren tijdelijk worden verwijderd. Dubbel glas is inmiddels aangebracht.