Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak met golfplaten isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak met golfplaten isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak met golfplaten isoleren

Dakisolatie aanbrengen

(Stalen) golfplaten dak van een boerenschuur isoleren met pur. Oppervlakte dak 200 m2, helling 25 gr. Goed bereikbaar van binnenuit. Erf is eigenlijk niet te bereiken met een vrachtwagen in verband met breedte van de steeg naar ons erf.

Dak met golfplaten isoleren

Wij hebben een grote schuur met een golfplatendak. Om dit gebouw geschikt te maken als extra woonruimte dient het dak geïsoleerd te worden. Graag ontvangen ik een offerte voor isolatie en indien mogelijk het plaatsen van 2 ramen.

Voormalige veeschuur isoleren

Wij willen een schuur laten isoleren. Het betreft een voormalige vee schuur. Heeft gewoon een stenen muur met een paar kleine ramen er in en deuren. Op het dak liggen golfplaten / eternit platen. Omdat we de schuur functioneel gaan gebruiken, willen we isolatie aan gebracht hebben. Met een voorzet gipswand en muur- en dak isolatie. De afmetingen zijn 8 x 8 meter. Dak: laagste punt 2,20 / hoogste punt 2.50 meter. Wij krijgen 17 september de sleutel. De klus zou eigenlijk in de week van maandag 22 september moeten beginnen. Graag een prijsindicatie en tijdsduur. Bij een positieve samenwerking en gunstige prijs, volgen er meer klussen. Denkende aan monteren douchecabine (met aan- en afvoer), dubbele carport en volgend jaar een keuken! We kijken uit naar reacties!

Plat dak laten isoleren

Van mijn nieuwe woning wil ik het mansardedak laten isoleren. Het gaat in totaal om een dak van ongeveer 70 vierkante meter. Aan de zijkant van het dak zit ongeveer 20 vierkante meter aan dak singels. Het moet allemaal vanaf de buitenkant geïsoleerd worden, bijvoorbeeld nieuwe geïsoleerde golfplaten of dak shingels. De bovenkant heeft een kleine helling en hier ligt nu dakleer op. Dit verkeerd nog in goede staat en hier wil ik isolatiemateriaal op laten monteren, ook vanaf de buitenkant en daarna afwerken met nieuw dakleer. Het plattere gedeelte is ongeveer 50 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren dak vanaf de binnenkant

Ons schuine dak moet worden geïsoleerd. Het dak bestaat nu (van buiten naar binnen) uit golfplaten, plastic folie en hout. Het dient een zware isolatie te zijn i.v.m. Schiphol. Het dak heeft 3 'dakramen', daar is de golfplaat vervangen met een lichtdoorlatende golfplaat en is geen plastic folie of hout aanwezig. Zie ook foto's voor meer info. Voor een goede offerte is het wellicht handig om langs te komen en de situatie te bekijken. Van de 3 dakramen wil ik er 2 behouden en daar weet ik niet goed hoe dat het beste kan worden aangepakt. Het gaat om ongeveer 38 m2 aan isolatie.

Wij willen graag onze losstaande ...

Wij willen graag onze losstaande enkelsteens schuur/berging met aflopende golfplaten dak (asbest, dus moet niet in geboord worden) laten isoleren, zodanig dat spullen er vochtvrij (klimaat als in woonhuis oid) kunnen opslaan.