Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Contactgeluiden van bovenburen verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: contactgeluiden van bovenburen verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: contactgeluiden van bovenburen verhelpen

Contactgeluiden reduceren van de bovenburen

Het betreft een huis uit 1917 met ornament plafonds (3.20 meter hoog) en houten vloerbalken. De vloerbalken van de bovenburen kraken enorm en zijn hoorbaar tijdens het lopen. Ik wil graag een oplossing voor dit contactgeluid. De vloer van de bovenwoning is 3.30 x 6 meter.

Contactgeluiden van bovenburen verhelpen

Ik wil mijn plafond laten tegen geluiden van de bovenburen laten isoleren. De woning is ongeveer 80 vierkante meter. Alle plafonds moeten worden geïsoleerd. Ik kan de bovenburen horen en praten en lopen. Ik woon in een appartementencomplex. Het complex is van 1968. Ik weet niet helemaal zeker of de verdiepingsvloeren van beton zijn.

Plafond tegen geluiden van bovenburen isoleren

Ik wil graag het plafond in mijn slaapkamer isoleren tegen loop en contactgeluiden van de bovenburen. Zij hebben daar hun keuken (kleine eetkeuken) De slaapkamer is ongeveer 3.50 bij 2.50 meter.

Geluidsisolatie in benedenwoning aanbrengen

Ik woon in een jaren 30 benedenwoning en heb heel erg veel last van met name contactgeluiden van de bovenburen. Zij hebben een houten laminaatvloer en lopen vaak met harde schoenen. Ze hebben een kindje van 1 jaar oud en daar heb ik erg veel last van als ze op de grond aan het spelen is. Ik heb vaak overwogen om te verhuizen maar ik vind het verder een erg prettige woning. Ik heb vaak met de buren hierover gesproken en ze zijn mogelijk bereid om een ondervloer te laten leggen, mits het niet teveel kost en niet teveel werk is.

Plafondisolatie en vloerisolatie aanbrengen

Ik heb erg veel last van contactgeluiden van de bovenwoning (bouwjaar 1930) en op zoek naar afdoende plafondisolatie wat de overlast stopt. Het Plafond is geïsoleerd met isofloc tegen omgevingsgeluid, maar bestaat uit enkele gipsplaten tegen de balken, maar dat helpt niet tegen contactgeluid. Totaal te isoleren oppervlakte ongeveer 80 m2. Teven wil ik een offerte wat het kost om de vloer van de bovenwoning, parket op goudfolie en groene matten volgens de buurvrouw, te isoleren, ook 80 m2. Dan leg ik dat binnen de VVE (bestaande uit de boven- en benedenwoning) op tafel. Graag offertes per mail om door te sturen naar de bovenburen.

Hoofdzaak is dat de contactgeluiden ...

Hoofdzaak is dat de contactgeluiden (lopen, dingen laten vallen) van de bovenburen drastisch worden gedempt.