Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compartimenten van kruipruimte laten uitzuigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compartimenten van kruipruimte laten uitzuigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compartimenten van kruipruimte laten uitzuigen

Compartimenten van kruipruimte laten uitzuigen

We hebben een kamer en suite van ongeveer 45 m2 waarvan de kruipruimte vol ligt met zand en puin. We willen het laten uitzuigen tot 0,5 meter. Er zijn twee luiken die toegang geven. Kunt u een prijs geven? Gaat om 2 compartimenten.

Isoleren van buitenaf

Er zijn drie isolatie gerelateerde klussen die gedaan moeten worden aan mijn woning. De eerste is het dak isoleren van buitenaf en daarna bestaande dakpannen hergebruiken en vernieuwen waar noodzakelijk. Ik denk zelf aan een isolatie dikte van 70 mm, maar overleg graag of dit een reële optie is. Het betreft een vrijstaande woning (bouwjaar 1910) met een totaal dak oppervlakte van circa 80 m2 (5 dakvlakken van respectievelijk. 20, 23, 14, 16 en 5 m2). Eventueel. Kunnen foto's worden toegestuurd. Op het dak bevindt zich een dakkapel, een dakraam en een schoorsteen. De bestaande goten kunnen behouden blijven. Dan is er een bijkeuken (3 x 4 meter) met een buitendeur en twee ramen (50 x 70 cm), waar in plaats van een schuin dak, een plat dak moet komen. Gevelplaten aangebracht een muurtje dient te worden opgetrokken en de wanden te worden geïsoleerd. Als laatste klus zou ik graag de kruipruimte (70 cm) willen laten vullen met isolatie chips. De ruimte bestaat uit losse compartimenten met een totaal oppervlakte van circa 50 m2.

Kruipruimte uitdiepen

Ik wil graag onze kruipruimte laten uitdiepen. De kruipruimte is nu 25 cm diep, dit moet 50 cm worden. De kruipruimte is via een luik van 40 bij 60 cm bereikbaar. De kruipruimte bestaat uit twee compartimenten. Het oppervlakte is 40 m2. De af te voeren ondergrond is droog zand. Ook het afvoeren van het zand is onderdeel van uw offerte.

Vloer van een kruipruimte isoleren

Houten vloer 27 m2. Diepte kruipruimte 70 cm bereikbaar via kelder. Kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten en goed bereikbaar. Droge en aangeharkte ruimte. Er ligt momenteel zand in.

Kruipkelder ophogen met zand

Wij willen de kruipruimte op laten hogen met zand. De hoogte van de kruipruimte is nu 75 cm en dat willen we terugbrengen naar 50 cm. De kruipruimte is ongeveer 13 bij 9 meter groot, bestaand uit 3 compartimenten. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

Isochips in kruipruimte aanbrengen

Het aanbrengen van isochips in een kruipruimte van gemiddeld 80 cm hoog, er zijn kruipgaten tussen de verschillende compartimenten van de fundatie. Er is plattegrond. Het gaat om circa 75 m2 want isochips kunnen niet aangebracht worden onder garage en tuinkamer. Tevens indien mogelijk een aanvullende optieprijs voor het ophogen van de kruipruimte met 20 cm zand. Vrachtwagen kan recht voor de voordeur parkeren, waar ook het kruipluik aanwezig is.

Vloer- of kruipruimteisolatie aanbrengen

Ik heb reeds kleikorrels onder mijn huis, maar die laag is gezakt. Ik wil nu een laag van 40 cm chips daarop gespoten hebben met vlokken, parels of chips. Oppervlakte onder het huis is circa 70 - 75 m2. Graag all in offerte. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar (verschillende compartimenten - 4 ruimtes totaal). De openbare weg is niet ver (10 meter ongeveer).

Isoleren van de kruipruimte met schelpen

Het betreft een offerte aanvraag om de kruipruimte te laten voorzien van isolatie door middel van schelpen. De ruimte is ongeveer 13 x 7 meter groot en vanaf 1 kant toegankelijk tot meerdere compartimenten. De kruipruimte is goed bereikbaar via de straat. Zomers is de ruimte meestal droog, in de winter kan hier tot 1 centimeter water in staan. De hoogte van de ruimte is ongeveer 70 centimeter. Graag een all in m2 prijs.

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

Wij willen meer ruimte onder ons huis en willen hiervoor zand weg laten zuigen. De huidige hoogte is ongeveer 65 cm en we willen minimaal ongeveer 100 cm, we zouden graag laten onderzoeken wat de maximale hoogte is die we in onze kruipruimte zouden kunnen realiseren. De oppervlak is 66 m2 en de kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten, maar zijn alle 4 toegankelijk. De afstand van straat naar kruipruimte is ongeveer 15 meter, maar er is ook een oprit. De afstand zou dan ongeveer 5 meter zijn. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isoleren

Het betreft een aanvraag voor een globale prijsindicatie. Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Oppervlakte is ongeveer 85 m2. Hoog ongeveer 50 centimeter. Ruimte is droog. Verdeeld in 5 compartimenten, onderling bereikbaar door openingen in de fundering. Toegankelijk via een kruipluik bij de voordeur. Ik ben opzoek naar de beste maar goedkoopste oplossing.