Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cellulose vlokken als isolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Wil houten een (underlayment) verdiepingsvloer van circa 64 m 2 en houten (MDF) wanden van 30 m2 isoleren met cellulosevlokken.

Geluidsisolatie tussen boven- en benedenwoning

Wij wonen in een oude bovenwoning, een voormalige huurwoning, met een houten vloer. Onze onderbuurvrouw ervaart geluidsoverlast van onze kleine kinderen. Er is in haar woning al een verlaagd plafond. Ik heb gehoord dat de open ruimtes boven dat verlaagd plafond opgevuld kunnen worden met cellulose vlokken en dat daardoor een behoorlijke geluiddemping zal ontstaan. Onze woning is 50 tot 60 m² groot. Ik laat hier graag de situatie beoordelen door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Ik sta open voor uw advies en hoor graag wat de kosten zijn.

Cellulose-vlokken als isolatie aanbrengen

Graag wil ik geluidsisolatie laten aanbrengen in mijn zoldervloer, met bijvoorbeeld cellulose-vlokken. Over andere mogelijkheden zou ik graag advies ontvangen van de vakman.Het betreft een houten zoldervloer van houten balken met gipsplafond aan de onderkant en houten platen als zoldervloer. De vloer oppervlakte is ongeveer 70 m2.