Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren van de garage isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren van de garage isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren van de garage isoleren

Buitenmuren van de garage isoleren

De buitenmuren van de garage blootleggen, het onderste deel (tot en met maaiveld) voorzien van teer en isolatiefolie en de aarde weer terugzetten. Ik stel uw bezoek op prijs. Net over de grens bij Landgraaf.

Isoleren buitenmuren en vloer

Ik wil graag de buitenmuren en de vloer (deels) laten isoleren. Buitenmuren denk ik via de buitenkant, omdat de bovenkant deels uitsteekt uit de woning (betonvloer). Interesse in Multipor of Sto. Het gaat om een vrijstaande woning met veel ramen. De bovenste verdieping staat op een plaat, dus dit is nog wel een uitdaging, denken wij. De woning is 15 meter breed. De bovenbouw is 7 meter diep en de onderbouw is op zijn breedst 20 meter, dit inclusief garage en zonder garage 14 meter.