Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenzijde zolder isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenzijde zolder isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenzijde zolder isoleren

Binnenzijde zolder isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 15 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bouwjaar huis 1938. Aan 1 zijde is een dakkapel aanwezig. Graag isolatie aan binnenzijde, zodat we de zolder als slaapkamer kunnen gaan gebruiken. Nu erg veel last van tocht en warmteverlies. Er is een smalle open trap aanwezig naar zolder.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Het platte dak is 50 m2 en de wanden zijn ongeveer 100 m2. Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden?Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolder is slecht geïsoleerd en dat willen we verbeteren. Ik wil dat het goed geïsoleerd is en sta open voor suggesties.

Schuin dak langs binnen isoleren

* Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². * Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Overweeg voor en achter nieuwe dakkapellen (kunststof) en dan meteen schuine zijden eerste verdieping en eventueel zolder aan binnenzijde isoleren. 2-onder-1-kap uit 1986 met volgens bouwtekening geïsoleerde dakplaten R=1,7 m2 k/w en zo te zien een dakplaat met aan buitenzijde iets van pur. Tussen schrootjes afwerking binnenzijde en dakplaat ongeveer 20 cm 'loze' ruimte. Spouw buitenmuren heeft volgens bouwtekening 50 mm Rockwool en in de woning 'gewoon' dubbel glas. Er ligt een geïsoleerde systeemvloer in (tekening) R=1,8 m2 k/w. Ben benieuwd wat voor slag ik kan maken.

Zolder isoleren

Het betreft hellend dak. De zolder moet aan de binnenzijde geïsoleerd worden. Het dak is 50 m2. Isolatie met pierplaten. Afstand tussen dakbalken is 130 cm. De RD-waarde is minimaal 5,5. Pierplaat moet voorzien zijn van enerzijds folie en anderzijds van lakplaat. Wil railsysteem gebruiken. Wat zijn de kosten voor aanschaf en plaatsen. Het dak is de 2e verdieping. Via de slaapkamer of via de badkamer of zolderraam moeten de dakbalken naar binnen gebracht worden denk ik. Ze zijn namelijk te groot.

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak geïsoleerd hebben. Er moet aan de binnenzijde van het dak het volgende geplaatst worden: - Isover glaswol - Houten regels & tengels, - Isover klimaatfolie ( +tape en kit), - Gipsplaten Het dak is totaal 70 m2 en het zijn horizontale dakbalken (Gordingen). De zolder heeft 2 dakramen ; 1 van 30 x 30 cm en 1 van 110 x 120 cm.

Zolder isoleren aan de binnenzijde

Dak moet van binnen geïsoleerd dient te worden. Zolder dient als extra kamer ingericht te worden.

Dakisolatie op zolder aanbrengen

het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van de nok van het dak. Op zolder is een kleine vliering aanwezig waar op gestaan kan worden, het gaat om het isoleren van ongeveer 8 m2 aan de binnenzijde van het dak. Op het dak liggen dakpannen met daaronder folie en hout.

Zolderdak opnieuw isoleren

Graag zouden wij de binnenzijde van een deel van de zolder/het dak opnieuw willen laten isoleren. De oude isolatie is al verwijderd en afgevoerd. Het betreft een woning van rond 1930. Ruwe schatting van oppervlak is 5 tot 7 meter diep, 2 tot 3 meter breed, nokhoogte minder dan 2 meter. Momenteel bestaat het dak uit dakbeschot en dakpannen. Isolatie-materiaal zal in overleg worden bepaald. Oude wandpanelen kunnen misschien worden hergebruikt(?). De afwerking kan in samenspraak bepaald worden. Graag horen we of er door een expert naar kan worden gekeken, zodat er een gerichte offerte kan worden opgemaakt.

IsoEasy Pro dakisolatie aanbrengen

Betreft aanbrengen dakisolatie IsoEasy Pro aan de binnenzijde van een schuin dak in een woning uit 1938. Totale oppervlakte ongeveer 38 m2. Verdeeld over westzijde 5.50 x 5.50 meter en oostzijde 5.50 x 1.30 meter. Afmetingen gemeten inclusief balken. Werkzaamheden bestaan uit: Aanbrengen afgewerkte dakisolatie. De IsoEasy Pro hoeft niet te worden geleverd. Deze zal aanwezig zijn. Zelf zorgen voor gereedschap en/of kamersteiger en/of trap. Reeds aanwezige isolatie zal worden verwijderd. Zolder zal zo schoon en ruim mogelijk worden gemaakt. De werkzaamheden dienen volledig zelfstandig te worden uitgevoerd. Er zit een kleine dakkapel.

Zolder laten isoleren

Geluidsisolatie van de zolder. Deels plat en deels hellend. Ik wil graag isolatie aan binnenzijde. Materiaal wordt glaswol 12 cm en gipsplaten. Tevens afkitten. Afmetingen ongeveer: 16 vierkante meter platte deel. Het gaat om 35 vierkante meter hellend deel van de totale zolder (slaapkamer en overloop) maar eventueel alleen de slaapkamer. Dat is dan 8 m2 plat deel en 17.50 m2 hellend deel.