Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuur isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuur isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuur isoleren

Hellend dak isoleren

Is het mogelijk om spuitisolatie aan te brengen onder het dak? De kamer bevindt zich onder het hellend gedeelte van het dak en kan alleen via een 12 spot opening in het plafond bereikt worden. Of er moet een opening gemaakt worden in de binnenmuur. De oppervlakte van de te isoleren kamer is 5.20 x 4.30 meter.

Binnenmuur isoleren

We willen graag een binnenmuur laten isoleren die direct grenst aan de kopgevel buitenmuur van appartementencomplex. Spouwmuurisolstie is niet mogelijk volgens de VvE. De Kopgevel is wel geïmpregneerd aan de buitenzijde, maar we hebben wel kleine schimmelplekken (eventueel door vocht doorslag) op de binnenmuur. De klant zijn voorkeur zou uitgaan naar styrofoam wb. Maar de klant sluit andere opties niet uit. In hoek lopen wel 2 buizen van de verwarming met een tussenruimte van 50 millimeter muur & buis. Het gaat om ongeveer 11 vierkante meter.

Binnenmuur isoleren

Vakmannen, dit gaat om een opdracht voor het plaatsen van een voorzetwand aan de hand van een metaalsysteem en gipsplaten (ongeveer 20 m2). Het plafond en de vloer zijn van beton (met parket erop). Het geluidsniveau tussen de 2 slaapkamers zeer storend. Het belangrijk dat er goede en effectieve isolatiematerialen gebruikt worden. Opdracht kan onmiddellijk uitgevoerd worden.

Binnenmuur isoleren

Ik wil een binnenmuur van ongeveer 4 m² laten isoleren in een slaapkamer op de begane grond. Ik weet niet of daar een spouw aanwezig is. Ik laat dit als het kan even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Binnenmuur met de buren isoleren

Ik wil graag de binnenmuur met de buren isoleren. We hebben veel last van geluiden van de buren (gesprekken zijn bijvoorbeeld gewoon te horen als het aan onze kant stil(ler) is). Wat is de beste methode: gasbetonblokken met isolatie of voorzetwand met isolatie? Wat kost het beiden of is er een beter alternatief? Het gaat om 20 m².

Zijmuur isoleren

Ik wil graag de zijgevel van mijn huis op de begane grond laten isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 20 m2. De reden dat ik dit wil doen is omdat de binnenmuur ijzig koud is. Ik denk dat er nog ruimte zit tussen de buitenmuur en binnenmuur zit, wellicht dat dit kan worden opgevuld. Graag wil ik dat er iemand langs komt om te kijken wat de beste manier is om deze te isoleren en wat dan hier de kosten van zijn.

Gevelisolatie hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning waarvan wij de zijgevel willen laten isoleren. Het gaat hier om ongeveer 60 m2, de binnenmuur is van beton en de buitenmuur is gemetseld. Graag krijg ik advies over de beste manier van isoleren, materiaal en methode met oog op het voorkomen van vocht in het huis.

Muren isoleren

Ik wil graag twee wanden isoleren van in totaal ongeveer 10 m². De situatie is dat we een buitenmuur en binnenmuur hebben en daar zit piepschuim tussen. Echter zitten hier nog ruimtes tussen welke ik wil laten opvullen met spuitisolatie. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Volledig isoleren van een muur

Bij de inspectie van een spouwmuur zag ik dat de bovenste helft van de muur nog niet gevuld was met isolatiemateriaal. Dit zal alsnog gedaan moeten omdat de betreffende ruimte nu voor bewoning gebruikt wordt. Onderste deel is geïsoleerd met Rockwool, vanuit de bouw. Betonnen of gemetselde binnenmuur en gemetselde buitenmuur. Welke mogelijkheden tot isoleren zijn er als we niet de hele muur open willen maken? En wat zijn de kosten daarvan.

Isolatie binnenmuur

Ik wil graag een stuk binnenmuur van de slaapkamer van mijn dochter, die is koud, ongeveer 8 m2 laten isoleren.